Videón demózzák a Nubia Red Magic 5G-t

A Nubia Red Magic mobilok egy üdítő színfoltot jelentenek a gamer okostelefonok világában, ráadásul sokszor olyan újításokkal érkeznek, amelyeket azelőtt nem igazán, vagy egyáltalán nem láttunk mobilon, gondoljatok csak a 8K videók rögzítésére képes és aktív hűtéssel ellátott Red Magic 3 modellre. A szóbeszéd alapján a brand következő mobilja sem lesz utolsó, ráadásul most a készüléket meg lehet nézni működés közben is, egy rövid videó jóvoltából, amit a Nubia elnöke tett közzé a Weibo profilján. 

Ni Fei, a ZTE alá tartozó Nubia vezetője szemlátomást büszke a Red Magic 5G-re, a készüléket egy rövid videón most a világ elé tárta, főszerepben annak alacsony látenciával működő vezeték nélküli képernyőtükrözés/kivetítés funkciójával. A videón jól látni, hogy az állítólag 144 Hz-es kijelzővel debütáló okostelefon milyen remekül képes kiküldeni a rajta futó tartalmat a nagy képernyőre. A Nubia elnöke három játékot is kipróbált, mindegyik jól futott, nem igazán vehettünk észre akadozást, vagy szaggatást. 

 

A mobilt persze egy olyan tokba rejtették, ami teljesen elfedi annak dizájnját, de a megjelenítő körüli kávákat azért látni,  elég vastagoknak tűnnek, hasonlóan a Red Magic 3S-hez. Nyilván ez a célközönség számára nem igazán fog számítani, annál inkább a hardveres felszereltség. 

A Nubia Red Magic 5G Qualcomm Snapdragon 865 lapkával érkezik majd, ezt már hivatalos forrásból is megerősítették, és nemrég a telefon megkapott néhány tanúsítványt, ezekből kiderült, hogy támogatni fogja az 55 wattos gyorstöltést. Elég menőnek és ígéretesnek tűnik a készülék az eddigiek alapján, alig várjuk, hogy többet is megtudjunk róla. A bemutató dátuma és a várható ár egyelőre nem ismert, de az ilyen jellegű demonstrációk arra engednek következtetni, hogy olyan sokat már nem kell várni a telefon érkezésére. 

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá