Videón egy felrobbanó iPhone 6

Lassacskán mindenki kezdi elfelejteni a Note 7 botrányt. Az igazság az, hogy nem csak a Samsung készülékével vannak ilyen terű bajok, azonban mivel többen jelezték, hogy hasonlóképpen jártak, ezért nagy botrány kerekedett belőle – lévén, hogy az egyik legnagyobb mobilgyártóról volt szó -, azonban most az iPhone 6-ról is egyre inkább derül ki, hogy hibás akkumulátorral rendelkezhet az egész széria.

Egy biztonsági kamera rögzítette is, ahogy Ausztráliában egy úr az iPhone 6-os készülékének törött képernyője miatt betér egy szervizbe, ahol a saját kezében gyulladt ki a mobil. Itt látható a felvétel:

iPhone 6 Explodes in Mobile Repair Shop

"A customer came into the store with screen damaged iPhone 6+ for repair. They wanted to repair a broken screen and complained of the Apple brand battery not holding charge."

Közzétette: ViralHog – 2017. március 15.

A készüléket végül poroltóval oltották el. A szerelő azt nyilatkozta, hogy a képernyő szó szerint lerepült a robbanástól, illetve egy nagy lyukat hagyott pultban. A nagy füst miatt egy teljes napra be kellett zárni az üzletet. A telefon tulajdonosa jelképes kárpótlás gyanánt egy rekesz sörrel lepte meg a bolt birtokosát, aki erre azt mondta, hogy: “Ausztrália vidéki részén ez így szokás.”

Forrás: 24.HU

Szólj hozzá