Videón és képeken a Samsung Galaxy S8

A Samsung legújabb zászlóshajójáról már eddig is láthattunk arányaiban pontos képeket, most azonban az egyik legmegbízhatóbb forrásból érkeztek a képek és egy videó is, ami minden részletét mutatja a Galaxy S8-nak, és a nagyobb variánsának, a Galaxy S8 Plus-nak!

A szivárogtató nem más, mint a már jól ismert @onleaks. Meglepően jó eredményekkel rendelkezik, néhány mobilról már idő előtt lerántotta a leplet dizájn tekintetében. Mondhatni a többiek se lőttek nagyon mellé, hiszen nagyon hasonlít kinézetre a mostanában szárnyra kelt renderképeken látható modellekhez.

Ha a hírek igazak, a sima S8 5,7 colos kijelzővel, az S8 Plus pedig 6,2 colos megjelenítővel érkezik. Méretre a kisebb modell körülbelül akkora lesz, mint a Galaxy S7. Úgy szerelhetnek bele nagyobb kijelzőt méretváltozás nélkül, hogy módosítanak a képarányon, ami várhatólag 18,5:9 lesz. Ennek hatására vékonyabbak lesznek a kávák, és jobban ki lesz használva a rendelkezésre álló hely alul és felül is.

A leplet várhatóan március vége felé rántják majd le az új csúcskészülékről. Ha további érdekességeket olvasnál az S8-ról, ITT megteheted!

Forrás: SAMMobile

Szólj hozzá