Videón tekinthetjük meg az iPhone 13 dizájnját

Bár a megjelenés még nagyjából fél évre van, ám már most elkezdtek szállingózni a pletykák az idén érkező iPhone szériáról, ráadásul a külsőre is fény derül egy frissen elkészített renderelt videónak köszönhetően. 

Ahogy azt már jóideje sejteni lehetett, az idei iPhone-ok külsejét illetően nem várható különösebb változás. Az Apple az iPhone 12 szériával hozta vissza a szögletesebb dizájnt, és várhatóan még 1-2 évig biztosan marad majd. Ez igazolja egy frissen elkészített render is, amely @xleaks7 szivárogtató és a Coverpigtou.it munkatársainak közös munkája.

A külső kísértetiesen hasonlít az tavalyi modellekére, és ismét markáns, szögletes oldalakat és lapos kijelzőt kapunk. Az első komolyabb eltérést azonban már az előlapon ki lehet szúrni, mivel a notch mérete kisebb az elődöknél. Itt megjegyeznénk, hogy a pletykák szerint a jövőben az Apple is egy képernyőkivágásban, azaz egy lyukba helyezi majd el a szenzort a pletykák szerint, ám ez még idén biztosan nem valósul majd meg.

A hátlapon is láthatunk egy minimális változást, hiszen a kameraszenzorok immáron átlósan helyezkednek el. Ezeken kívül nem is nagyon számíthatunk különösebb változásokra, legalábbis a külsőt illetően. A belső természetesen teljes ráncfelvarrást kap majd, hiszen érkezik az Apple A15-ös chipje, és immáron gyártó új fejlesztésű 120 Hz-re is képes LTPO OLED panelje kerül majd az idei iPhone-okba. Állítólag idén is 4 változatot dobnak majd piacra, így a gyengébb eladások ellenére is számíthatunk a Mini változat utódjának megjelenésére is.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá