Videóval szemlélteti az Apple az iPhone 11 kamerájának tudását

Az iPhone-ok kamerái már a kezdetőktől fogva kiemelkedőnek számítanak a piacon, és bár a vetélytársak már 4-5 modullal dobálják piacra a készülékeiket, az Apple mégis rendkívül büszke arra, hogy a fotózás terén még így is az élmezőnyben találhatóak.

Manapság a mobilok sebessége már annyira nem téma, hiszen szinte minden csúcsmobil olyan hardverrel rendelkezik, amit nem igazán tudunk kihasználni, így előtérbe került a kamera, és ennek fícsörei, mint például az éjszakai mód. Ezt szemlélteti az Apple legújabb videója is, amely nagyon szépen bemutatja a különbséget.

Néhány kép már ismerős lehet, hiszen láthattuk őket a mobilok bemutatójának alkalmával. Kifejezetten látványos az a rész, ahol a Éjszakai Mód nélkül készült képeket hasonlítják össze bekapcsolt állapotban készített felvétellel. Rengeteg részlet jelenik a funkció aktiválásával, ami addig gyakorlatilag kivehetetlen volt.

Az iPhone 11-es széria újítása egyébként a Night Mode, és a sima, illetve a Pro verzió is képes a rossz fényviszonyok kiküszöbölésére. A jövőben már minden bizonnyal alapnak számít majd a funkció, és a múlt homályába vesznek azok az idők, mikor mindenféle zajos képet tudtunk csak lőni a megfelelő mennyiségű fény megléte nélkül.

Forrás: HasználtAlma

Szólj hozzá