Visszaér a Galaxy Note 7 a piacra

Ugyan ki ne hallott volna a Samsung Galaxy Note 7 botrányba fulladásáról? Kimondhatjuk, hogy annak ellenére, hogy a lehető legfelelősségteljesebben járt el a Samsung, ezt a szégyenfoltot egyhamar nem mossa le magáról. Ez azonban nem tántorította el a céljától, és egy nagyon extrém húzással állt elő!

Az egy dolog, hogy a hiedelmekkel ellentétben nem lesz vége a Galaxy Note szériának, de még az is lehet, hogy a hibás Note 7-eseket sem dobják ki, hanem még újra forgalomba is hozzák őket! A vicces az, hogy ez most nem egy pletyka, hiszen a mamutvállalat hivatalos közleményben adta ki, hogy valószínűleg újra eladásra kerül a messze földön híres sorozat.

Persze ne gondoljuk, hogy a Samsung tőrt kívánna döfni a saját szívébe. Ha minden igaz, az első alkatrész amit kicserélnek bennük, az az akksi lesz. Szó sincs arról, hogy ugyanabban a formában lennének újra eladva. A kényes alkotóelemek helyett biztonságosabb és stabilabbak kerülnének a készülékekbe. Akármennyire is furcsának tűnhet a döntés, ha végiggondoljuk, van benne logika, hiszen ekkora példányszámban vagyonokba kerül a környezetkímélő módon való megsemmisítés. A felújítás és újraértékesítés révén a cég akár még a hatalmas veszteségeit is minimalizálhatja.

Forrás: PhoneArena

Szólj hozzá