Visszatér végre a Xiaomi legendás Mi MIX szériája

A rajongók köreiben igen kedveltnek számít a Mi MIX széria, hiszen a gyártó általában itt mutatja be a legkülönlegesebb megoldásait, és bár egy ideje már parkolópályán volt a sorozat, most remek hírek érkeztek ezzel kapcsolatban.

A Xiaomi egy bemutatót tart néhány nap múlva, ám előzetesen mindössze a Mi 11 széria újabb tagjainak bemutatására számíthattunk a március 29-én esedékes eseményen. A legfrissebb hírek szerint azonban a Mi 11 Prón, Mi 11 Ultrán és Mi 11 Lite-on kívül egy mobil is bemutatkozhat, amely nem más, mint a legendás Mi MIX széria következő tagja.

A hírt stílusosan egy képpel adta a közönség tudtára a gyártó, amelyre a “MIX Coming Back” szlogent választották, hogy ezzel is kihangsúlyozzák a nagy visszatérést. Meglepő módon remekül titkolják a részleteket, hiszen nemsokat tudni a mobilról. Néhány napja már felbukkant pár kép, amely egy hajlított mobil alapjait mutatta meg, ráadásul a hátlapján rajta volt a MIX elnevezés, ám ennek ellenére még nem biztos, hogy ez lenne a most beharangozott Mi MIX készülék.

A Mi MIX széria eddig nem sok mobilt foglal magába, ám a maga nemében mindegyik hozott valami újítást a piacra. Az első Mi MIX különleges képaránnyal (17:9) és minimális kávákkal hívta fel magára a figyelmet. A Mi MIX szériából több tag is megjelent, és szintén a káva minimalizálására fókuszált, mígnem a Mi MIX 3 esetében már egy szét csúsztatható megoldást kaptunk, így a szelfikamera sem foglalt már helyet az előlapon.

Azóta érkezett még egy Mi MIX Alpha nevű futurisztikus telefon (ez látható fentebb), amely esetében a kijelző gyakorlatilag a mobil köré hajlott, ám ez inkább amolyan koncepciós mobil volt, és sosem került tömeggyártásba. Így tehát nagyjából 3 éve várunk a Mi MIX 3 méltó utódjára, amelyet remélhetőleg már néhány nap múlva megismerhetünk majd.

Forrás: GSMArena

 

Szólj hozzá