VISUO XS812 – Kompakt GPS-es drón Full HD kamerával

A VISUO XS812 egy kompakt drón, ami ideális lehet bárkinek, aki éppen most szeretne belekóstolni ebbe a hobbiba, és nem különösebben óhajt nagy összegeket a célra fordítani. A termék tökéletes első drónnak, gyereknek ajándékba, és/vagy bármilyen tech őrültnek, akit minimálisan is érdekel ez a világ. 

A VISUO XS812 az alábbi linken vásárolható meg:

A készülék tervezési ideje alatt tudták nagyon jól, hogy sokan egy ilyen modellel kezdik majd drónos karrierjüket, épp ezért gondot fordítottak a gördülékeny és könnyű repülésre.

A masina belsejében egy hattengelyes giroszkóp található, aminek köszönhetően sokkal stabilabban száll az apróság, és a felhasználók számára is könnyebb lesz majd irányítás.

A készülék vezérlése WiFi kapcsolaton keresztül történik, akárcsak maga a képátvitel. A szerkezet hatótávolsága 200 méter, ezen a távon belül irányítható marad a készülék. A borítás alatt található 1800 mAh kapacitású akkumulátor összesen 15 perces repülést tesz lehetővé, ami kifejezetten jónak mondható a kompakt méretű drónok világában.

A töltés 180-200 percet vesz igénybe, ezért érdemes beszerezni néhány plusz akkumulátort is, habár a csomagban lesz két tartalék. Igazán figyelmes gesztus.

A drón videófelvételeket és fotókat a beépített 2 megapixeles kamerával készít, a mozgókép maximális felbontása Full HD, és a rögzíteni szánt látványt mi magunk is megcsodálhatjuk, mégpedig elő és stabil kapcsolaton keresztül, hála a 2,4 GHz-es WiFi összeköttetésnek. A képrögzítő egység egyébként széles, 120 fokos látószöggel rendelkezik.

A készülék felszereltségét tovább gazdagítja egy GPS navigáció, amivel a szerkezet pontos helymeghatározásra lesz képes. A terméket minőségi műanyag felhasználásával gyártották, így az bírni fogja a gyűrődést.

A VISUO XS812 most a GearBest oldalán magyar valutára átszámítva kb. 33 000 forintos áron kapható:

Forrás: GearBest

Szólj hozzá