Vizsgálódik az Apple, rengeteg iPhone X tulaj nem képes fogadni a hívásait

Nagyon sok felhasználó panaszkodik a fenti jelenségre, miszerint nem mindig tudnak válaszolni a bejövő hívásokra, ami kifejezetten fájó pont egy telefonnál.

A beszámolók szerint néha több mint 10 másodperc telik el, mire az iPhone X kijelzője reagál, emiatt pedig nem képesek felvenni a hívást, mivel nem férnek hozzá a virtuális gombokhoz.

Február 4-ig nagyjából 800 felhasználó jelezte a problémát az Apple hivatalos fórumán, így a cég elég komolyan veszi a dolgot, és rögtön vizsgálódni kezdett. A bejövő hívás problémáját egyébként decemberben jelezték először, így elképzelhető, hogy valamelyik frissítés okozta a problémát. Sajnos jelenleg nem létezik megoldás, mivel még a telefon gyári visszaállítása nem oldja meg a hibát.

A Financial Times szerint az Apple már dolgozik az ügyön, de semmilyen információval nem tudnak még szolgálni, mivel egyelőre fogalmuk sincs róla, hogy mi okozhatja a titokzatos problémát. A fenti videón egyébként 12 másodperc telik el, mire a hívásra válaszolhatna a tulajdonos, annak ellenére hogy az kicsöng.

Reméljük, hogy minél gyorsabban megoldják a dolgot, mivel ez nem olyan hiba, amit bárki is megtűr a legdrágább készülékénél, még annak ellenére sem, hogy egyelőre csak a felhasználók kis százalékát érinti.

Forrás: Phonearena

Szólj hozzá