Eredeti szoftverek áron alul: Windows és Office kiárusítás, élethosszig tartó licencek

Az olyan szoftverek, mint a Windows vagy az Office, dobozos formában általában egy vagyonba kerülnek, de ha csak a licencet vásároljuk meg egy kiskereskedőnél, a legtöbbször akkor sem ússzuk meg olcsón. Vannak azonban úgynevezett OEM licencek, amelyek nagyobb PC és laptop gyártóktól származnak, ezek is teljesen legálisak az EU-ban, és jóval olcsóbban hozzájuk lehet jutni. Élethosszig szólnak, a telepítőket le lehet tölteni a Microsoft hivatalos oldaláról, és aktiválás után már használhatók is. Az egyetlen hátrányuk, hogy egy számítógépre szólnak, de ezért bőven kárpótol a kedvezőbb ár.

A Godeal24 webáruház csapata szoftver kiárusítást tart, amelynek keretein belül jelentős kedvezményeket találhatunk, érdemes végig böngészni a kínálatot.

A Godeal24.com egy nemzetközi weboldal, amely játék- és szoftverkulcsokat árul. Rengetegen vásárolnak tőlük a világ minden tájáról, és az ügyfelek 0-24-es támogatást kapnak a hét minden napján. Ha esetleg nem működne egy szoftverkulcs, akkor rövid időn belül küldnek másikat.

62%-os akcióban a Microsoft Office szoftverek

Fél áron az eredeti Windows rendszerek

Windows + Office együtt még olcsóbb

Az alábbi árakat a GG62 kuponkód beírása után kapod meg:

Egyéb Microsoft szoftverek leárazva

Az alábbi árakat a GG50 kuponkód beírása után kapod meg:

Más hasznos szoftveres eszközök

Egyszerű vásárlás és fizetés

A fizetés működik PayPallel, bankkártyával vagy akár átutalással is (az első oldalon a Cwalletco opció jelenik meg, ezen belül lesz majd több opció), és utána perceken belül megkapod a rendelt kódot e-mailben. Ezután 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a service@godeal24.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

A Godeal24 megbízhatóságát a Trustpilot oldalán ellenőrizheted. Kiváló értékeléssel rendelkezik az oldal, rengeteg a pozitív vélemény.

 

Ez egy szponzorált cikk, a benne szereplő ajánlat a Godeal24.com akciója. A techlabor.hu semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a Godeal24.com weboldal ajánlataiért, illetve az ott bonyolított vásárlásokért. A Godeal24.com oldalon történő minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni. 

Forrás: Godeal24

Szólj hozzá