Eredeti Windows és Office szoftverek kiárusítása – Élethosszig tartó licencek áron alul

Az elmúlt napokban számos népszerű Microsoft szoftvert jelentősen leáraztak, köztük többféle Windows és Office verziót. Ezek dobozos formában egy vagyonba kerülnének, de a szoftverkulcsot megvásárolva most töredék áron lehet beszerezni őket megbízható helyről. Élethosszig tartó licenceket kapunk, a telepítőt pedig letölthetjük a hivatalos oldalról, majd a kapott kóddal aktiválva már használhatók is a szoftverek. Egy kódot egy számítógépre lehet felhasználni, ott viszont korlátlan ideig fog működni.

A Godeal24 csapata májusi szoftver kiárusítást tart, amelynek keretein belül jelentős kedvezményeket találhatunk, érdemes végig nézni az akciókat.

A Godeal24.com egy nemzetközi weboldal, amely játék- és szoftverkulcsokat árul. Rengetegen vásárolnak tőlük a világ minden tájáról, és az ügyfelek 0-24-es támogatást kapnak a hét minden napján.

Villámakciók: Microsoft Office szoftverek most 62%-kal olcsóbban

Fél áron a legújabb Windows rendszerek

Windows + Office csomagban még olcsóbb

Az alábbi árakat a GG62 kuponkód beírása után kapod meg:

Egyéb Microsoft szoftverek 50%-os áron

Az alábbi árakat a GG50 kuponkód beírása után kapod meg:

További hasznos szoftveres eszközök

Egyszerű vásárlás és fizetés

A fizetés működik PayPallel, bankkártyával vagy akár átutalással is (az első oldalon a Cwalletco opció jelenik meg, ezen belül lesz majd több opció), és utána perceken belül megkapod a rendelt kódot e-mailben. Ezután 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a service@godeal24.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

A Godeal24 megbízhatóságát a Trustpilot oldalán ellenőrizheted. Kiváló értékeléssel rendelkezik az oldal, rengeteg a pozitív vélemény.

 

Ez egy szponzorált cikk, a benne szereplő ajánlat a Godeal24.com akciója. A techlabor.hu semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a Godeal24.com weboldal ajánlataiért, illetve az ott bonyolított vásárlásokért. A Godeal24.com oldalon történő minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Forrás: Godeal24

Szólj hozzá