Xbox One – játékban az első!

Lassan nyolc év telt el azóta, hogy a Microsoft elindította nyolcadik generációs konzolját, az Xbox One-t, amely az elmúlt évek során milliók kedvence lett. Gondoltad volna, hogy még ennyi idő után is képes meghódítani a játékosok szívét? Hamarosan megérkezik a következő generáció a játékgépek világába, ezért semmi okunk rá, hogy elfeledkezzünk a jelenleg legjobb teljesítményt nyújtó konzolról. Öt érv tehát amellett, hogy legyen értelme 2020-ban is beruházni egy Xbox One-ba.

1. Igazi nagyágyú

Ugyan többféle modell is elérhető a kínálatban, azonban a 2017-ben megjelent Xbox One X nem csupán a legifjabb és legmasszívabb a sorban, hanem egyben a jelenlegi legerősebb konzol is. Ha valódi 4K-s játék élményre vágysz, és azt szeretnéd, hogy minden játékkal töltött perc élmény is legyen, akkor jó helyen kopogtatsz!

2. A régi kedvencek újra feltűnnek

Számos emléked kapcsolódik a régi Xbox360-ashoz? Szeretnéd újra átélni az izgalmas kalandokat, és nosztalgiázni kicsit? Vagy épp ellenkezőleg, nem volt rá lehetőséged, hogy a játssz a klasszikusokkal? Nos, remek hírünk van! Az Xbox One visszafelé kompatibilis több mint 600, előző generációs programmal, így a múlt és jelen legjobb játékai várják, hogy kihasználd velük az időt!

3. Xbox Game Pass

Több mint 100 játék pár ezer forintért? Ilyen létezik? Igen, ha előfizetsz a Microsoft ezen szolgáltatására, egy digitális videotékához hasonlóan válogathatsz a jobbnál jobb címek közül. Az aktivált előfizetés havonta megújítható, ha nem hosszabb időre kötelezted el magad –, majd kiválasztod a játékot, amit szeretnél, és a gyors letöltés után már indulhat is a szórakozás. Ennyire egyszerű az egész!

4. Multimédia

A játékkonzolok a 2000-es évek második felétől egyértelművé tették, hogy bár elsődleges céljuk a játékok futtatása, a szórakoztatás egyéb formáira is nagy hangsúlyt kívánnak fektetni. Így például az Xbox One X és az Xbox One S képes akár a 4K-s filmek lejátszására, akár digitális, akár Blu-ray lemezes formában, ráadásul a Dolby Atmosnak köszönhetően úgy érezzük magunkat, mintha egy multiplex mozi termében ülnénk.

5. Kedvező ár és számos extra

Az ismertségüknek és a kedvező árnak köszönhetően, tulajdonképp nincs akadálya, hogy az igényeknek megfelelően és leginkább pénztárcabarát típust válasszunk. Ráadásul – hiába telt el már ennyi idő az első verzió megjelenése óta-, a Microsoft támogatása töretlen. Nem beszélve arról, hogy rengeteg új tartalom frissül havi szinten. Ha pedig jó áron és biztonságos körülmények között szeretnél venni egyet, érdemes körülnézni a Vaterán, ahol új, használt és akciós készülékek között is válogathatsz, ráadásul a piactér vevővédelmi programja minden vásárlásodat védi, minőségi kifogás esetén pedig pénzvisszatérítést is kérhetsz.

Techlabor.hu

Szólj hozzá