Xiaomi Bluetooth hangszóró, GPS-es és 40 sport üzemmóddal felvértezett okosórák kuponos akcióban

Újabb hét és újabb akciós válogatás a GearBest jóvoltából, amelynek főszereplői ezúttal okosórák, és egy Xiaomi márkájú Bluetooth hangszóró. Az alábbiakban három kiváló terméket fogunk bemutatni.

Xiaomi XMYX02JY Bluetooth hangszóró

A Xiaomi termékeket már elég jól ismerjük, így a gyártói adatlapon olvasható ígéretet az igényes hangzásra akár nyugodtan el is hihetjük, a kínai cég kellemesen telt basszust, és úgy általában véve tiszta hangzást garantál. A Bluetooth hangszóró belsejében egy 2600 mAh kapacitású akkumulátor található, ami a gyártói leírás értelmében képes akár nyolc órás üzemidőt is biztosítani. Vízbe nem érdemes dobni a szerkezetet, de az korlátozottan képes ellenállni a pornak és a nedvességnek, mégpedig az IP55 minősítésnek megfelelően. Strandon ha ráfröccsen a víz, nem lesz a szerkezetnek semmi baja – erről van lényegében szó. A hangszóró belsejében Bluetooth 5.0 modem dolgozik, ennek köszönhetően alacsony késleltetés, megnövelt hatótáv, stabil működés, és energiatakarékosság jellemzi majd a készüléket. A hangszóró nem válogatós, képes csatlakozni bármilyen Android, iOS, vagy Windows operációs rendszert futtató eszközhöz. A Xiaomi vezeték nélküli hangszórója most mindössze 39,99 dolláros áron rendelhető, ami magyar valutára átszámítva 12 022 Ft-ot jelent, de ez csak akkor érvényes, ha használjátok a GBMISPEAKER kupont. További részletek és megrendelés a lenti linkeken!

Kospet Magic 2S okosóra

Pénztárca és felhasználóbarát okosóráról van szó, amely számos olyan jellemzővel bír, ami miatt érdemes lehet a figyelemre. Az aktív életet élő fognak a legtöbbet profitálni ebből a szerkezetből, amely összesen 40 sport üzemmódot kínál jövendőbeli tulajdonosának, aki ezeknek köszönhetően még hatékonyabbá teheti az elvégzett edzéseket. A készülék nagyon igényes fémburkolatot kapott, ami a 3ATM minősítésnek megfelelően ellenáll a víznek is. Ezzel az órával így akár úszni is lehet. Hiába az alacsony ár, az óra burkolata alatt már Bluetooth 5.0 technológia dolgozik, amelynek előnyeit valószínűleg már felesleges volna ecsetelni. Természetesen a szokásos fitnesz funkciókat is megkapjuk, tehát lesz pulzusmérés, lépésszámlálás, monitorozható az alvási ciklus, számolni tudjuk majd az elégetett kalóriákat, satöbbi. Amit még mindenképpen érdemes feltüntetni az az árkategóriához viszonyítva jóval magasabb pixelsűrűséggel rendelkező megjelenítő, az akár 30 napos készenléti idő, illetve az ajándék cserélhető óraszíj. A Kospet Magic 2S okosóra most mindössze 25,99 dollárért rendelhető a GearBest jóvoltából, amennyiben használjátok a KOSPETMAGIC2S kódot a vásárlás befejezése előtt. Így a vételár magyar valutára átszámítva cirka 7 814 forint lesz. Ha szeretnél többet tudni, esetleg birtokba venni egyet a készülékből, érdemes az alábbi hivatkozásokra kattintva tájékozódni!

Mobvoi TicKasa okosóra beépített GPS navigációval

Az okosóra rendelkezik minden szokásos funkcióval, megkapjuk a pulzusmérőt, a lépésszámlálót, az alvásmonitorozást, na meg persze 14 különböző sport üzemmódot, amelyek edzés közben tehetnek majd jó szolgálatot. A készülék stílusos és komfortos benyomást kelt, a képernyőt 2,5D-s lekerekített üveg oltalmazza a külső behatásoktól. Az óra belsejében található akkumulátor képes normál használat mellett 7, készenléti idővel számolva pedig akár 45 napot is biztosítani egyetlen feltöltéssel. De nem ez a legfontosabb specifikáció a szerkezet kapcsán, hanem az, hogy az órát ellátták saját beépített GPS modullal, ami okostelefon vagy táblagép párosítása nélkül is tökéletesen működik. Talán még érdemes szót ejteni az 5ATM besorolásnak megfelelő vízálló borításról, a Bluetooth 4.2 modemről, illetve a tényről, hogy a készüléket európai raktárból küldik majd, így nem kell extra költségre vagy hosszú szállítási időre számolni. A Mobvoi TicKasa okosóra beépített GPS navigációval most mindössze 49,99 dolláros áron kapható a GearBest kínálatában, ami magyar valutára átszámítva nagyjából 15 027 Ft-ot jelent. További részletek és megrendelés a lenti linkek valamelyikén!

Tippek a rendeléshez:

  • Megbízható oldalról rendelj (pl. GearBest, Banggood, Geekbuying, Geekmaxi, Tomtop, Aliexpress, stb.).
  • Fizess PayPallel, ha van rá mód, mert ez védelmet nyújt.
  • 35 euró (~40 dollár) végösszeg alatti rendelésnél nincs vámolás, nyugodtan rendelhetsz.
  • Drágább terméket vásárolj EU raktárról vagy valamilyen vámmentes szállítási móddal (pl. Priority Line/EU Priority Line).

További hasznos tudnivalók a KínaiGuru oldalán

A cikk készítése közben törekedtem a pontosságra, ennek ellenére előfordulhatnak tévedések és sajtóhibák, ezekért felelősséget nem vállalok, de ha találtok ilyesmit, akkor jelezzétek és feltétlenül javítom. Előre is elnézést az esetleges kellemetlenségekért!

Forrás: GearBest

Szólj hozzá