Xiaomi Duka Small Q – még görbe felületeken is pontosan mér a digitális vonalzó

Elsősorban, de nem kizárólagosan a mesteremberek segítsége lehet a Xiaomi Duka Small Q digitális vonalzó, amely még az egyenetlen, görbe felületeken is képes pontos mérési eredményekkel szolgálni. Mivel a webáruházának jóvoltából most akciósan kapható, úgy gondoltuk érdemes röviden bemutatni ezt a hasznos kiegészítőt.

A Xiaomi Duka Small Q digitális vonalzó most a webáruházának jóvoltából mindössze 13,99 dolláros áron rendelhető, ami magyar valutára átszámítva cirka 4 381 forintot jelent. További részletek és megrendelés a lentebb található linken!

Külső

A Xiaomi Duka Small Q 53 x 15 mm-es térbeli jellemzőkkel, valamint nagyjából 35 g-os tömeggel rendelkezik. Ez a tenyérben elférő apró tárgy egyetlen USB-C csatlakozóval rendelkezik, ezen keresztül történik a készülék akkumulátorának táplálása. Ami a szerkezet anyaghasználatát illeti, a vonalzó szilikonból és alumínium ötvözetből készült. A kívülről jól látható elemek közé sorolható az 1,8 colos VA LCD megjelenítő, ezen fognak megjelenni az eredmények.

Funkciók

A digitális vonalzó összesen nyolcféle mérési lehetőséget ajánl, ezek között megtalálható az egyenes hossz mérése, az ívmérés, a tetszőleges görbe mérése, számos egyéb lehetőség mellett.

A maximális mérési távolság 99 méter. A készülék lelke egyébként egy alacsony energiafogyasztású, TDK gyártású mikroprocesszor, ami a fejlett érzékelőkkel párosítva mindössze 0,5 %-os hibahatárral képes működtetni a kínaiak digitális vonalzóját.

A készülék belsejében egy 200 mAh kapacitású akkumulátor található, amely a gyártói leírások értelmében akár 200 napos készenléti időt is képes biztosítani egyetlen feltöltéssel. Ahogyan már írtuk, a töltés USB-C csatlakozón keresztül történik.

A Xiaomi Duka Small Q digitális vonalzó most a webáruházának jóvoltából mindössze 13,99 dolláros áron rendelhető, ami magyar valutára átszámítva cirka 4 381 forintot jelent. További részletek és megrendelés a lentebb található linken!

Tippek a rendeléshez:

  • Megbízható oldalról rendelj (pl. GearBest, Banggood, Geekbuying, Geekmaxi, Tomtop, Aliexpress, stb.).
  • Fizess PayPallel, ha van rá mód, mert ez védelmet nyújt.
  • 35 euró (~40 dollár) végösszeg alatti rendelésnél nincs vámolás, nyugodtan rendelhetsz.
  • Drágább terméket vásárolj EU raktárról vagy valamilyen vámmentes szállítási móddal (pl. Priority Line/EU Priority Line).

További hasznos tudnivalók a KínaiGuru oldalán.

Forrás: Banggood

Szólj hozzá