Xiaomi felmosógépet és olcsó laptopokat ajánlanak a GearBest-en

Igyekszünk nektek mindig bemutatni a legújabb akciókat, és most a GearBest webáruházának jóvoltából jó áron lehet hozzájutni egészen jól felszerelt irodai, multimédiás célokra használható laptopokhoz, illetve egy Xiaomi márkájú felmosógéphez, amelyeket az alábbiakban röviden be fogunk mutatni. A laptopok között lesznek olyanok, amik már szerepeltek lapunk hasábjain, de mivel a hazai vásárlóközönség is elkezdett érdeklődni utánuk, a GearBest-es kollégák úgy határoztak, a készülékek megérdemelnek egy újabb promóciót.

KUU K2

Ez a készülék egy új befutó, relatíve olcsó áron igyekszik prémium kialakítást, korrekt képernyőt, és általános felhasználáshoz kielégítő teljesítmény biztosító hardvert nyújtani. A laptop megjelenítője 14,1 colos, 1920 x 1080 képpontot állít csatasorba, ráadásul a gyártás során IPS technológiát használtak, ami egyáltalán nem jellemző a 100-110 ezres gépekre. A készülék belsejében Celeron 4115 lapkakészlet teljesít szolgálatot, ami nyilván nem egy atomerőmű, de mindennapos használatra, irodai munkák elvégzésére, pornót nézni teljesen jó lehet, a rendszer működésén egyébként sokat segít a 8 GB-os RAM, valamint a 256 GB kapacitású SSD is, amennyiben ez kevés lenne, lehet kérni nagyobbat is. A billentyűzet rendelkezik háttérvilágítással, a készülék feloldásához pedig akár az ujjlenyomatunkat is használhatjuk. A masina külső burkolata fémből készült, ami szintén nem jellemző ebben az árszegmensben, a burkolat alatt pedig egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor található, ami a gyártói leírások értelmében 5-12 órás működést képes biztosítani. A KUU K2 laptop most nagyjából 103 997 forintos áron rendelhető, további részletek a lenti linkeken! A cuccos EU raktárból jön.

KU Kbook

Ha netán még ennyi kevés pénzünk sem volna, akkor jönnek képbe az olyan ajánlatot, mint ez a készülék is, ami nagyjából a felébe kerül annak, amennyiért a fenti gépezet kapható. Ahhoz képest egészen tisztességes a felszereltsége, kapunk példának okáért egy 14,1 colos IPS megjelenítőt, még a legolcsóbb ilyen kialakítású panel is sokkal jobb, mint bármilyen TFT képernyő, ráadásul egy Full HD felbontású megoldásról van szó. A KU Kbook külső burkolata az ár ismeretében nem meglepő módon műanyagból készült, belsejében pedig Intel Celeron N3350 processzor végzi a számításokat, szereltek a házba továbbá 8 GB RAM-ot, valamint 128/256 GB SSD-t, a kapacitást csupán a választásunktól függ. Oké, ez sem egy bombázó hardver, de az alapvető feladatok végrehajtásában valószínűleg nem fog cserbenhagyni bennünket. Ami még említést érdemel az a nagyjából 8 órás üzemidő, az egészen vékony és mindössze 13,5 kg-ot nyomó ház, kapunk egy rakás csatlakozót, illetve Bluetooth 4.0 modemet. A KU Kbook most mindössze 61 747 forintos áron rendelhető GearBest-nek köszönhetően, ennyi pénzért itthon csak valami igazi ócskaságot lehet kapni. A többi műszaki jellemzőt és a megrendelési lehetőségeket a lenti linkeken találjátok!

KUU K1

Ez a laptop immáron másodjára szerepel oldalunkon, és nem véletlenül, mert egy kifejezetten korrekt, mi több kellően erős számítástechnikai eszközzel van dolgunk. A megjelenítő 15,6 hüvelykes, IPS, 1920 x 1080 pixeles felbontással büszkélkedhet, maga a gépezet alig nyom 1,8 kg-ot, és összességében véve a 360 x 240 x 25 mm-es dimenziói alapján egy egészen kompakt masináról beszélhetünk. Persze a lényeg ezúttal is belül található, a laptop újfent fémből készült burkolata alatt egy Intel Core i5-5257U processzor végzi a számításokat, ami már kellő nyers erővel rendelkezik ahhoz, hogy komolyabb feladatokat is rá tudjunk bízni. 8 GB operatív memória, valamint 256 GB SSD tárhely teszi teljessé a készülék belsejében dolgozó vasat. A billentyűzet háttérvilágítással ellátott, a beépített akkumulátor pedig normál használat mellett nagyjából nyolc órás működést képes biztosítani, tehát a laptop egy teljes munkanapon keresztül hűséges társunk lehet anélkül, hogy a konnektorba kellene dugni. Mármint a töltőt. A KUU K1 most nagyjából 126 747 forintért rendelhető, ami nagyon jó ár ezért a hardveres kiépítésért. Ha szeretnél többet tudni, vagy rendelni, akkor érdemes lesz a lenti linkeken tájékozódni!

Xiaomi SWDK ZDG300

Végül, de nem utolsósorban egy Xiaomi márkájú felmosógép a SWDK ZDG300 következzen. Készülékünk belsejében Wi-Fi modul is található, így az irányításába mi magunk is aktívan beleszólhatunk, miután telepítettünk egy okostelefonos alkalmazást. A gépezet minden szükséges érzékelővel rendelkezik ahhoz, hogy még véletlenül se romboljon izomból a bútorokba, és semmiképpen se hulljon alá a lépcsőn Magdi anyust idéző módon. 180 perces üzemidő, fejlett érzékelők jellemzik ezt az irodákban és más hasonló helyeken bevethető eszközt. 87 425 forintos áron rendelhető az okos felmosógép, ha többet szeretnél tudni, menj a lent linkek valamelyikére!

Tippek a rendeléshez:

  • Megbízható oldalról rendelj (pl. GearBest, Banggood, Geekbuying, Geekmaxi, Tomtop, Aliexpress, stb.).
  • Fizess PayPallel, ha van rá mód, mert ez védelmet nyújt.
  • 35 euró (~40 dollár) végösszeg alatti rendelésnél nincs vámolás, nyugodtan rendelhetsz.
  • Drágább terméket vásárolj EU raktárról vagy valamilyen vámmentes szállítási móddal (pl. Priority Line/EU Priority Line).

További hasznos tudnivalók a KínaiGuru oldalán.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá