Powerbank, fogkefe, szerszámok – ismét akciós egy rakat Xiaomi termék a GearBesten!

A Xiaomi és a GearBest csapata vélhetően nagyon jó kapcsolatot ápol egymással, hiszen ezúttal is egy remek akciót hoztak el nekünk, csupa hasznos termékkel, melyek között van külső aksi, elektromos csavarhúzó, de még villanyfogkefe is. A készülékek rövid ismertetője alatt kétféle linket találtok majd vásárláshoz, a felső az eredeti angol, míg a második a magyar verzióra visz majd benneteket. A fordítás még messze nem tökéletes, de talán segítség lesz azok számára, akik hadilábon állnak az angol nyelvvel.

A Xiaomi Powerbank 3 lesz az oltalmazó kar, ami megvéd bennünket a digitális tartalmak nélküli sivárság pusztaságától, ahova a lemerült okoseszközök tulajdonosai kerülnek a konnektorok biztonságától távol. A készülék 10 000 mAh kapacitású, ismeri a QuickCharge 3.0 gyorstöltést, sőt USB-A mellett USB-C porttal is rendelkezik. Hatalmas segítség, ha út közben bemondaná az unalmast a mobil, vagy a tablet. A Xiaomi külső aksija most 9237 forintos áron rendelhető, de a W37C0DB51558D000 kuponnal ez az összeg csökkenthető. További műszaki jellemzők a lenti linken valamelyikén!

Nem csupán a szakemberek láthatják jó hasznát egy lézeres távolságmérőnek, az egyszerű halandók számára is millió olyan lehetőség létezik, amikor jól jöhet egy ilyen ketyere. A Xiaomi Duka 40 méteren belül képes precízen mérni két pont között a távolságot, többféle üzemmódban. A készülék igényes anyaghasználattal,180 mAh kapacitású akkumulátorral, és kellemes fogással rendelkezik, könnyedén meglapul bármilyen zsebben. Lakberendezés, felújítás, belső építészet, kerti munkák – számos helyzetben jöhet jól ez az alros masina. A Xiaomi Duka lézeres távolságmérő most csupán 8005 forintnak megfelelő összegért rendelhető, de az U37EE99D36D8D001 kuponnal mérsékelni lehet még ezt a csekély vételárat is. További műszaki infók a lenti linkeken!

A finom dolgokat javító szakiknak jól jöhet a zsebbe egy Xiaomi Wowstick 21 az 1-ben precíziós csavarhúzó, melynek használatához nincs szükség konnektorokra. A készülék villámgyorsan dolgozik, percenként akár 150-et is fordul, működéséhez mindössze 2 AAA-s elem szükséges, ami nem képezi a csomag részét. A szerkezet külső borítása alumíniumból készült míg a csavarfejek acélból, a masina fogása kellemes, és méreteiből adódóan szinte bárhova el lehet pakolni, vagy akár zsebre is tudjátok vágni. Lényegtelen, hogy éppen az asztali gépet vagy netán a mikrohullámú sütőt készülsz felnyitni javítás céljából, a Xiaomi Wowstick jó segítséged lehet a műveletben. A Xiaomi Wowstick 21 az 1-ben elektromos csavarhúzó most mindössze 5233 Ft-os áron rendelhető a GearBest webáruházából, de a GBAFF081212 kuponnal akár olcsóbban is beszerezhető a készülék.

Nincs is megnyerőbb, mint kora reggel a 78-as buszon közvetlen közelről szembesülni egy bűzös és foghíjas vigyorral, melynek gazdája valószínűleg nem használ Xiaomi Mijia MES603 elektromos fogkefét, ami még a hanghullámokat is beveti a még alaposabb szájhigiénia érdekében. A kefefej puha és cserélhető, a működés alig érezhető, a gép vízálló, és egyetlen töltéssel képes akár 30 napig is üzemelni. Nem csupán otthonra de utazásokhoz is kiváló, helyet alig foglal, simán elfér majd a táskában. Amennyiben szeretnéd az összeszorított állkapoccsal való nyelvöltés képességét elsajátítani, vagy elkötelezett rajongója vagy a Nefogazz zenekarnak, úgy még véletlenül se vásárold meg a Xiaomi elektromos fogkefét 2708 forintos áron a GearBest webáruházából. Használd a GB-HBZXMTBJ kupont, hogy csökkenthesd ezt az egyébként félelmetes összeget, nehogy ezen múljon!

Forrás: GearBest

Szólj hozzá