Xiaomi Haylou LS02 okosóra bemutató, avagy korrekt minőség 10 ezer forint alatt

A Xiaomi Haylou LS02 egy a közelmúltban bemutatott okosóra, ami roppant kedvező áron kapható, ennek ellenére képes a 24 órás pulzusmérésre, a 20 napos üzemidőre, a burkolata alatt Bluetooth 5.0 modem található, illetve említést érdemel a tucatnyi sport üzemmód és a fejlett alvásmonitorozás is. A GearBest webáruházának köszönhetően most 10 ezer forint alatti összegért a miénk a készülék, ami nem mellesleg még csinos formatervet is kapott.

A Xiaomi Haylou LS02 okosóra most 28,99 dolláros áron kapható, ami hazánk pénzére átszámítva nagyjából 9161 forintot jelent. További részletek a lenti linken!

Külső

A készülék teljesen nyilvánvaló hasonlóságokat mutat az egyébként méltán népszerű Apple Watch-hoz, akinek nagyon tetszik az almás gyártó okosórája valószínűleg vonzódni fog a Xiaomi Haylou LS02 formatervéhez is.

Azon túlmenően, hogy egy modern és kellően elegáns külalakot kapunk, az óra ellenáll az elemeknek is, amiről az IP68 besorolás is biztosít bennünket. A készülék mellé bőrbarát anyagból készült szíj jár, ami természetesen cserélhető.

A Haylou LS02 képernyője 1,4 colos, a gyártás során LCD panelt használtak a Xiaomi munkatársai, ami pedig a felbontást illeti 320 x 320 pixel sorakozik ezen a négyzet alakú felületen. Az okosóra 48 x 36 x 11,5 mm-es térbeli jellemzőkkel, valamint 35 grammos tömeggel rendelkezik.

Funkciók

Az okosóra elsősorban az aktív élet szerelmeseinek igyekszik kedvezni, többek között 12 különböző sport üzemmóddal, beépített optikai pulzusmérő szenzorral, ami 24 órás megfigyelés alatt tartja a keringési rendszert, van egy erre alapuló alvásmonitorozási funkció, illetve elérhetőek bizonyos légzés gyakorlatok is.

Ami a vezeték nélküli kapcsolatokat illeti, egy Bluetooth 5.0 modemre tudunk számítani, amely a már jól ismert stabil összeköttetést, a nagyjából 10 méteres hatótávot, és persze a nagyon korrekt energiafogyasztást biztosítja. Kvázi bármilyen nem az őskorszakból származó Android és iOS operációs rendszert futtató masina párosítható a Xiaomi Haylou LS02-vel, ezután pedig megjelennek az értesítések, irányíthatóvá válik az összeköttetésben lévő telefon, táblagép médialejátszója, kamerája.

A további funkciók közül mindenképpen említést érdemel az ébresztőóra, az időjárás kijelzés, illetve az a funkció, ami figyelmeztet bennünket ha már túl régóta nem mozdultunk meg.

A Haylou Fit alkalmazással még hatékonyabbá tudjuk tenni edzéseinket és figyelemmel kísérhetjük fejlődésünket.

Akkumulátor és üzemidő

A Xiaomi Haylou LS02 okosóra energiaellátását egy 260 mAh kapacitású telep igyekszik biztosítani, mégpedig nem is rosszul, mivel a gyártói leírások alapján akár 20 napon keresztül is képes elegendő kakaót biztosítani a kiegészítőnek.

A töltés mágneses kábel segítségével történik, nagyjából két órán keresztül kell áramforráson hagyni az órát.

A Xiaomi Haylou LS02 okosóra most 28,99 dolláros áron rendelhető, ami hazánk pénzére átszámítva nagyjából 9161 forintot jelent. További részletek a lenti linken!

A Xiaomi Haylou LS02 mellett most két további okosóra is nagyon jó áron megy a GearBest webáruházában, érdemes azokat is csekkolni!

Kospet Probe

Elephone W6

Tippek a rendeléshez:

  • Megbízható oldalról rendelj (pl. GearBest, Banggood, Geekbuying, Geekmaxi, Tomtop, Aliexpress, stb.).
  • Fizess PayPallel, ha van rá mód, mert ez védelmet nyújt.
  • 35 euró (~40 dollár) végösszeg alatti rendelésnél nincs vámolás, nyugodtan rendelhetsz.
  • Drágább terméket vásárolj EU raktárról vagy valamilyen vámmentes szállítási móddal (pl. Priority Line/EU Priority Line).

További hasznos tudnivalók a KínaiGuru oldalán.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá