Xiaomi Jimmy JV51 vezeték nélküli porszívó bemutató

A Xiaomi Jimmy JV51 vezeték nélküli porszívó a kábelektől mentes takarítás szabadságát hozza el a háztartásokba, és bár a porszívózás nem lesz tőle népszerűbb munkavégzés, de legalább hamar és viszonylag könnyen a végére érhetünk a segítségével. A készülék egyike a Xiaomi számos rendkívül jól használható otthoni eszközének, mi is csak ajánlani tudjuk, és most egy GearBest promóciónak köszönhetően még az ára is kedvező. 

A Xiaomi Jimmy JV51 vezeték nélküli porszívó az alábbi linken vásárolható meg:

A Xiaomi Jimmy JV51 egy vezeték nélküli porszívó, ami azt jelenti, hogy ha már takarítani kell, legalább nem kell a kábelekkel vesződni a takarítási folyamat közben. A készülék belsejében egy 400 W teljesítményű, 100 ezres fordulatszámú motor található, ami egészen komoly szívóerővel kecsegtet.

Mégis talán az egyik legszimpatikusabb tulajdonsága az, hogy nem elviselhetetlenül hangos, a szerkezet által kibocsátott zaj mértéke kevesebb 75 decibelnél.

A fejen egy 50 mm-es lyuk található, amin könnyedén beszippantódik a piszok, a munkában az elektromos kefék is jó szolgálatot fognak tenni. A készülék egyébként többféle kefével használható, attól függően miféle, szennyeződést szeretnénk eltakarítani.

A vezeték nélküli porszívóban található HEPA szűrő a nem kívánatos szennyeződések, allergén részecskék közel 100 százalékát képes felfogni.

Munka közben nem fognak a karjaink leszakadni, mivel az eszköz alig 1,46 kg-os súllyal rendelkezik, a porszívó könnyen hordozható, és komoly erőfeszítések nélkül működtethető.

A konnektoroktól mentes használatot egy 2500 mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetjük, amivel a gyártói adatok alapján akár 350 négyzetméteres terület is kitakarítható, mielőtt az lemerülne. Ha végeztünk a takarítással, az eszköz könnyedén szétszerelhető és vízzel mosható.

A portartály fél literes, így rengeteg szennyeződést és piszkot képes magában tárolni, persze azért ügyeljünk a rendszeres ürítésre. A Xiaomi Jimmy JV51 töltésére öt órát kell szánni.

A Xiaomi Jimmy JV51 vezeték nélküli porszívó most a GearBest oldalán 229.99 dolláros áron kapható:

Forrás: GearBest

Szólj hozzá