Xiaomi JIMMY JV83 vezeték nélküli porszívó – a gyors takarítás szabadsága

A Xiaomi Jimmy JV83 vezeték nélküli porszívó nem teszi élvezetessé a takarítást, de tagadhatatlanul sokat könnyít ezen az utálatos munkán, mivel nem leszel a kábelekhez és a konnektorokhoz kötve. A készülékkel végzett takarítás minden esetben alapos lesz, mintha egy drága eszközzel dolgoznál, ám ez esetben egy megfizethető alternatívát kínálunk számotokra.

A Xiaomi JIMMY JV83 vezeték nélküli porszívó az alábbi linken vásárolható meg:

A készülék nem csupán hordozható, de kellően nagy erővel rendelkezik ahhoz, hogy minden szennyeződéssel felvegye a küzdelmet. A porszívó belsejében található motor 135W teljesítménnyel rendelkezik, ami a gyakorlatban 20.000 Pa szívóerőt jelent, így a legtöbb közönséges háztartási piszokkal simán boldogulni fog.

A szerkezet másik nagy előnye az, hogy könnyű, használata közben nem fog leszakadni a karunk, a munkát pedig bárhol végezhetjük, akár a konnektoroktól távol is. Az egész masina nem több, mint másfél kiló.

A mobilitást természetesen egy beépített akkumulátor teszi lehetővé, amelynek kapacitása 2500 mAh, és ebből összesen hat darab található a készülékben. A porszívó összesen egy órán keresztül képes üzemelni, a töltés pedig 4-5 órát vesz igénybe. Természetesen az elérhető üzemidő attól is függ, milyen üzemmódban használjuk a szerkezetet, amelyet többféle erősséggel is működtethetünk, az adott szennyeződéstől és a helyzettől függően.

Az összeszedett piszok a készülék belsejében található fél literes portartályba kerül, ez egészen nagy űrtartalom egy vezeték nélküli megoldáshoz képest, ám mi azért mindenkit a frekventált ürítésre biztatnánk. Ehhez egyébkén mindössze egyetlen gombnyomásra van szükség.

A gépezet belsejében található kiváló szűrőrendszernek köszönhetően a Jimmy JV83 eltávolítja és elnyeli az allergén részecskék 99 százalékát. Amennyiben rendszeresen használjuk az eszközt, az adott helyiség levegője sokkal frissebb és kellemesebb lesz.

A vezeték nélküli porszívó tartozékok széles választékával kerül kiszállításra, hogy minél többféle helyszínen és helyzetben lehessen jó szolgálatára jövendőbeli tulajdonosának.

A Xiaomi JIMMY JV83 vezeték nélküli porszívó most a GearBest oldalán magyar valutára átszámítva kb. 87 000 forintos áron kapható:

Forrás: GearBest

Szólj hozzá