Xiaomi kütyübazár a GearBest-en

A Xiaomi szépen lassan az orrunk előtt vált az egyik legnagyobb márkává Magyarországon, az emberek szeretik és nem véletlenül, hiszen az ázsiai gyártó minden részrehajlás nélkül a lehető legtöbbet adja azért a pénzért cserébe, amit a vásárlók a kezükbe adnak. Nagyon sok terméküket be lehet szerezni már itthon is, de azért bizonyos esetekben még mindig érdemesebb inkább külföldről rendelni a holmikat, főleg, ha nem sürgős a vétel. Az alábbiakban most néhány nagyon jó áron kapható Xiaomi cucc következik, amelyek kuponos, vagy nélküli akciójára nemrégiben felhívták figyelmünket a GearBest munkatársai.

Xiaomi T10 nonkontakt testhőmérséklet-mérő

Újabban van egy érthető igény arra, hogy valakinek a test-hőmérsékletét, urambocsá lázát fizikai kontaktus nélkül is meg tudjuk nézni, és egy ilyen eszközzel mindezt igényesen és relatíve pontosan tehetjük meg a számos noname masinával ellentétben, amelyek szintén piacon vannak manapság. A készülék mindössze nagyjából 11 870 forintos áron rendelhető, és ha nem kell használni sem baj ha van egy ilyen a háznál, hiszen ahogyan a mondás tartja: enni nem kér!

Xiaomi körömvágó készlet

Most ehhez mit lehet fűzni? Reméljük az olvasók nem óhajtanak versenyre kelni egy kőszáli sassal, és azért valamennyire ápolják a körmeiket miként fent úgy lent, és ha nagyon őrültje vagy a Xiaomi cuccoknak érdemes beszerezni egy ilyen készletet, mert minden benne van, ami ahhoz kell, hogy igényesen meg tudjatok jelenni, és a lábatok a cipőbe beleférjen. Lehet nélküle élni, lehet más gyártótól is venni, de nem érdemes! A Q499F39B531EB000 kuponnal még egy kicsit olcsóbb lesz az amúgy cirka 4350 forintba kerülő készlet.

Xiaomi Airdots Pro 2 vezeték nélküli fülhallgató

Volt egyszer egy almás vezeték nélküli fülhallgató, ami nagyjából kijelölte, hogyan is kell kinéznie egy Bluetooth technológiát használó fülesnek 2020-ban, de az Apple termékét manapság már sok esetben meg is haladták a követők produktumai, vagy legalábbis hozzák annak a szintjét. Az AirDots Pro esetében nektek kell eldönteni, mennyire fekszik nektek a Bluetooth 5.0 modem, a 14 órás elérhető üzemidő – igen ,ehhez kell a tároló is, ami egyben töltőként is funkcionál – valamint a számos egyéb opció. Az ingázók legjobb barátja most 18 200 forintnak megfelelő dollárért vihető, de a Q49DFC0C93E27001 kuponnal valamennyire le lehet faragni ebből az árból.

FIMI PALM gimbalkamera

Egy egész cikket lehetne arról írni, milyen előnyei vannak egy saját fullos stabilizátorral ellátott akciókamerának, talán írtunk is róla korábban, most egyelőre maradjunk annyiban, ha legalább félkomolyan veszed a mozgóképes művészetet érdemes vetned egy pillantást a Xiaomi ezen készülékére, mert rengeteg előnyös tulajdonsággal bír. 4K felbontás, vezeték nélküli kapcsolatok támogatása, beépített preinstallált effektusok, 240 perces üzemidő, kompakt méret – csak, hogy néhányat elsoroljunk ezek közül. A készülék alapból 65 970 forintba kerülne, de a 183PAXKKVG kuponnal csökkenthető a vételár.

Xiaomi szúnyogirtó

Hamarosan megjelennek az undorító rovarok, az éjszaka repkedő gonosztevői, a vérünkre szomjazó apró szörnyetegek, amelyekkel valamilyen módon muszáj lesz felvenni a harcot. A Xiaomi számos lehetőséget kínál a szúnyogok féken tartására, ezek közül ez az egyik, a gyártói leírás szerint rendkívül hatékony illatanyagot bocsát ki, így a piciny rohadékoknak nem lesz esélye, sem kedve az otthonunkat pokollá tenni. A szerkezet mindössze 9890 forintos áron rendelhető, további részleteket a lenti linket valamelyikén találtok!

Xiaomi Redmi AC2100 router

A stabil, otthoni vezeték nélküli hálózat kiépítéséhez lehet elengedhetetlen a Xiaomi Redmi AC2100 router, ami 5 GHz-es frekvenciát, 2033 Mbps-es  wireless sávszélességet, valamint gigabites kábel összeköttetést kínál, számos egyéb klassz funkció mellett. A router most mindössze 15 200 forintos áron rendelhető, viszont ha fizetés előtt használjátok a J49E0F8F88227001 kódot, akkor ez az összeg most némileg mérsékelhető.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá