Xiaomi kütyük akcióban a GearBest-en – Újratöltve

A GearBest munkatársai újfent felhívták a figyelmünket néhány kiváló és kedvezményes áron kapható Xiaomi holmira, amelyekre kvázi minden háztartásban szükség lehet. A legújabb válogatásban szereplő portékák között található vezeték nélküli router, pendrive és szelfibot, plusz kakukktojásnak egy Philips fejhallgató. 

Xiaomi Redmi AX5 vezeték nélküli router

A készülék az otthoni vezeték nélküli hálózat központja lehet, többek között azért, mert Wi-Fi 6 támogatással bír, képes kétc satornán sugározni, a maximális sávszél pedig 574 Mbps lehet 2,4, és 1201 Mbps 5 Ghz-es frekvencián. Akár 128 különböző eszköz is képes csatlakozni a szerkezetre, ami így akár egy okosotthont is képes fenntartani. Persze hagyományos LAN hálózatot is tudunk vele menedzselni, ugyanis van rajta 3 csatlakozó. A Redmi routere most mindössze 52,99 dollárért rendelhető a GearBest webáruházából, ha felhasználjátok a REDMIAX5 kuponkódot, a vételár így magyar pénzre átszámítva nagyjából 15 982 forint lesz. További műszaki részletek és megrendelési lehetőségek a lenti linkek valamelyikén!

Xiaomi U Disk pendrive

Egy pendrive mindig jól jön, ki tudja mikor kell operációs rendszert telepíteni, vagy valamilyen adatot mozgatni, és ugye nem mindig opció az internet vagy a helyi hálózat. A Xiaomi pendriveja 64 GB-os, fém burkolattal rendelkezik, támogatja az USB 3.0 szabványt, és nem mellesleg egészen csinosan fest. Az aprócska adathordozó most mindössze 14,99 dolláros áron rendelhető a GearBest jóvoltából, feltéve, hogy használjátok a A5403EE5C8227001 kupont, a vételár magyar pénzben 4 523 Ft-ot jelent. További részletek és rendelés az alábbi hivatkozásokon keresztül!

Philips SHP9500 fejhallgató

Íme a kakukktojás a cikkünkben, ami nem más, mint egy Philips fejhallgató, 50 mm-es neodímium driverekkel a belsejében, 101 decibeles érzékenységgel, 12- 35 000 Hz-es frekvenciaátvitellel, over-ear kialakítással, másfél méteres cserélhető vezetékkel, és 32 ohmos impedanciával. Ez egy igényes Hi-Fi fejhallgató, de most a F52F3846A15EB001 kupon felhasználásával mindössze 66,99 dollárért el lehet vinni, ami magyar valutára átszámítva nagyjából 20 167 Ft-ot jelent. Ha szeretnél többet tudni vagy rendelni, akkor a lenti linkeken érdemes tájékozódni!

Xiaomi összecsukható szelfibot

Az önarcképek készítését lehet egy új szintre emelni ezzel a szerkezettel, ami többek között 270 fokos forgathatósággal, 10 méteres hatótávolsággal, Bluetooth 3.0 chippel, tripod kialakítással, akár 70 cm-es hosszal, valamint olyan bölcsővel büszkélkedhet, amibe egy 6,4 colos mobil is simán belefér. A vásárlás előtt használjátok a P54183C7B59EB001 kupont, a szelfibot így mindössze 15,99 dollárért lehet a tiétek, ez magyar pénzben nagyjából 4 824 forintot jelent. A további fontos tudnivalók a lenti linkeken lesznek!

A leírás készítése közben törekedtem a pontosságra, de még így is előfordulhatnak tévedések és sajtóhibák, amelyeket felelősséget nem vállalok, előre is elnézést kérek értük. Ha ilyen hibát találtok jelezzétek, mindenképpen javítani fogom!

Tippek a rendeléshez:

  • Megbízható oldalról rendelj (pl. GearBest, Banggood, Geekbuying, Geekmaxi, Tomtop, Aliexpress, stb.).
  • Fizess PayPallel, ha van rá mód, mert ez védelmet nyújt.
  • 35 euró (~40 dollár) végösszeg alatti rendelésnél nincs vámolás, nyugodtan rendelhetsz.
  • Drágább terméket vásárolj EU raktárról vagy valamilyen vámmentes szállítási móddal (pl. Priority Line/EU Priority Line).

További hasznos tudnivalók a KínaiGuru oldalán

Forrás: GearBest

Szólj hozzá