Xiaomi kütyük akcióban

Mit szólnátok néhány olyan aprósághoz, amelyek képesek jelentősen megkönnyíteni a hétköznapi életet? Ma pontosan ilyen holmikkal készültünk Nektek, és hogy a minőségre semmiképpen se lehessen panasz, kizárólag Xiaomi cuccokat vettünk fel ebbe a válogatásba. Az alábbiakban lesz szó digitális rajztábláról, pendrive-ról,  és egy multifunkciós hő illetve páramérő eszközről is. 

Xiaomi Mijia digitális rajztábla

Kevesebb lesz az elhasznált papír mennyisége, ha beruházol egy ilyen LCD kijelzős rajztáblára, ami most kétféle méretben is elérhető. A készüléket kérheted 10, vagy akár 13,5 colos képátlóval is, a felhasználási lehetőségek szinte végtelenek. Jegyzetelni, skicceket készíteni, a gyereknek odaadni – csak néhány a rengeteg felhasználási módozat közül. A készülék ára nagyjából 4350 forint körül alakul, amennyiben a kisebb méretű verziót választod. További részletek és megrendelés a lenti linkek valamelyikén.

Xiaomi XMUP01QM USB3.0 pendrive

Egy jó pendrive mindig jól jön, főleg olyan, aminek az írási/olvasási sebessége eléri a 124 MB/másodpercet, ami támogatja az USB 3.0 szabványt, és aminek strapabíró fém háza van. A készülék kapacitása 64 GB, a legtöbb felhasználó számára ez a méret kielégítő lehet, arról már nem is ejtünk szót, hogy a Xiaomi márkanév biztosíték a korrekt áron kínált minőségre. A pendrive most csupán 4647 forintos áron rendelhető, ám ha használjátok a GBXMUSB3 kupont, szert tehettek némi további engedményre. További infók és rendelés a lenti linkeken!

Xiaomi C201 e-ink kijelzős hőmérséklet és páratartalom mérő

Egy ilyen eszköz szinte bárkinek jól jöhet, ahol gyermeket vállalnak, kisállatot tartanak, krónikus betegségben szenvedők élnek, és még sorolhatnánk. A C201 megjelenítője e-tinta technológiára épül, ami azt jelenti, hogy a fogyasztása szinte semmi, mivel csak akkor veszi igénybe az energiaforrásokat, amikor változik rajta a tartalom. Másfelől kíméli a szemet, nem véletlenül készülnek e-book olvasók ezzel a panellel. A készülék nem csupán a belső hőmérsékletet, hanem a páratartalmat is méri, utóbbi funkciója teszi igazán hasznossá. A készülék most mindössze 3717 forintos áron rendelhető, ám a GB083001 kupon felhasználásával némi engedményre is szert tudtok tenni. További részletek és megrendelés a lenti linkeken!

Szólj hozzá