Xiaomi Mi 11 Lite – már rendelhető az ultravékony készülék

Pehelykönnyű és ultravékony, de nem csak ezek miatt figyelemreméltó ajánlat a Xiami Mi 11 Lite, aminek a specifikációi is ott vannak a szeren. A telefon végre rendelhető, mutatjuk a részleteket!

A Xiaomi Mi 11 Lite már rendelhető a gyártó hivatalos Aliexpress boltjában, az alábbi linken:

A szállítást érdemes európai (spanyol vagy francia) raktárról kérni, így gyorsan megkapod a telefont mindenféle extra költség nélkül. Az alábbi linkeken tudsz bezsákolni Store kuponokat:

Nálunk valamiért csak a második, 40$-os kupont dobta be, ami a nagyobb verzióhoz jó. Frissíteni fogjuk a cikket, amint elérhető lesz a kisebb kupon is.

  • Frissítés: a XMM11LITE kuponkóddal is lehet próbálkozni!

Az árak így a következőképpen alakulnak (EU raktárról):

Fontos: természetesen Global verziót küldenek teljes körű 4G és magyar nyelv támogatással. Ez a 4G-s modell Snapdragon 732G processzorral, az 5G-s csak később lesz elérhető.

Xiaomi Mi 11 Lite ismertető

A telefon kétféle kiadásban kapható, az egyik 5G modemmel, a másik pedig LTE képességekkel bír, de alapvetően ugyanazt a hardvert kínálják. A megjelenítő példának okáért 6,55 colos és 90 Hz-es képfrissítés biztosít, a felbontás Full HD+, a gyártás során pedig egy AMOLED panelt választottak a kínai gyártó munkatársai. Az LTE verzió HDR10, az 5G modemes pedig HDR10+ támogatást is kapott. Gorilla Glass 5 illetve 6 bevonat védi a kijelzőt, attól függően, melyik változatot vásároljuk, az LTE kiszerelés a korábbi generációt kapta, de az is kellőképp védeni fogja a megjelenítőt. 

A telefon elképesztően vékony kialakítást kaptak, a ház mindössze 6,81 mm-es, az LTE kiadás 157, az 5G verzió pedig csupán 159 grammot nyom. Igazán komoly különbség a telefonok hardveres képességei között lesznek, az egyik burkolata alatt Snapdragon 732G, míg a másik belsejében 780G lapkakészlet végzi a számításokat, utóbbi az 5G modell privilégiuma. Kapható többféle kiadás is, már ami az operatív memóriát és a háttértárat illeti, létezik 6+64 illetve 6+128 GB-os kiadás is, az 5G modemmel szerelt kiadás pedig még ennél is nagyobb kapacitást is kapott, abból kérhetünk 8+256 GB-os változatot is. UFS 2.2 háttértár valamint LPDDR4X RAM-ok kerülnek a telefonok burkolata alá minden esetben.

Fotózás terén is ott lesznek a mobilok a szeren, a hátoldalon 64 megapixeles elsődleges képrögzítő egység található, mellette pedig még egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint egy 5 megapixeles telemakró modul is részét képezi a kamerakészletnek. Önarcképek készítésére használható az előlapi 16,illetve 20 megapixeles kamera, az első az LTE modemes, a második az 5G-s készülék kijelzőjének bal felső sarkában található, egy kivágás rejtekében. 

Hiába a vékony kialakítás, a telefonok belsejében egészen korrekt akkumulátor található, mindkét verzió energiaellátását egy 4250 mAh kapacitású telep biztosítja, ami akár 33 wattos adapterekkel is tölthető, mégpedig USB-C csatlakozón keresztül, a szükséges töltő ott is lesz a dobozban, ami kiváltképp kedves gesztus, mivel manapság az efféle tartozékok kezdenek eltűnni.

A további fontosabb jellemzők között ott van au NFC technológia, az infravörös port, a Xiaomi saját fejlesztésű LiquidCool hűtési metódusa, ami a lapkakészlet által termelt hőt tartja féken, és arról se feledkezzünk meg, hogy a Xiaomi Mi 11 Lite Android 11 operációs rendszert futtat már a legelső bekapcsolástól kezdve, a rendszert MIUI 12 felület egészíti ki.

Rendelési opciók

Xiaomi Mi 11 Lite (4G) már rendelhető a gyártó hivatalos Aliexpress boltjában, az alábbi linken:

A szállítást érdemes európai (spanyol vagy francia) raktárról kérni, így gyorsan megkapod a telefont mindenféle extra költség nélkül. Az alábbi linkeket tudsz bezsákolni Store kuponokat:

Nálunk valamiért csak a 40$-os kupont dobta be, ami a nagyobb verzióhoz jó.

  • Frissítés: a XMM11LITE kuponkóddal is lehet próbálkozni!

Forrás: Xiaomi

Szólj hozzá