Xiaomi Mi Band 4 leárazás (Global verzió)!

A Xiaomi Mi Band 4 hihetetlen népszerűségnek örvend, bár még kvázi meg sem száradt a festék a termék dobozán, máris elkapkodják őket a rajongók. Ennek okait lehetne, sőt, kell is elemezni, az alábbiakban fogunk is tenni erre egy próbát. Az egyik fő indok azonban mindenképpen a kütyü fölöttébb kedvező, szinte már filléres ára.

A Xiaomi Mi Band 4 az alábbi linken rendelhető meg (a Global verziót érdemes választani):

A Xiaomi karkötőjét számos ok miatt lehet szeretni, de az egyik legfontosabb mind közül a Bluetooth 5.0 modem, ami nagyobb hatótávot, gyorsabb összeköttetést, valamint sokkal stabilabb kapcsolatot jelent. A másik a gyönyörű 0.95 colos AMOLED megjelenítő, ami 120×240 képpontot mozgat, így nem csak az élénk színek, de az éles kép is részét képezi a felhasználói élménynek. Nagyon jól fog jönni a készülék külső borításának vízálló bevonata, ami 5ATM minősítést kapott, és így akár 50 méter mélyen is képes túlélni a víz alatt.

A Xiaomi Mi Band 4 elsősorban az egészséges életmódra fókuszál, és nem csupán beépített pulzusszámlálót, de alvás monitorozást, és más hasonló fitnesz érzékelőket, illetve funkciókat kapott. Amikor a készülék sikeresen párosul egy másik eszközzel – ennek alapkövetelménye a minimum iOS 9.0, illetve Android 4.4 KitKat rendszer – akkor természetesen jelzéseket is kapunk majd a fontosabb értesítésekről, üzenetekről, illetve a hívásokról.

A Xiaomi Mi Band 4 szíja antiallergén, kényelmes TPU felhasználásával, míg a ház maga nagyon igényes, és meglepően tartósnak tűnő polikarbonátból készült. Persze ez a sokoldalúság és funkcionalitás mit sem ér, ha a karkötő nem tud tisztességes üzemidőt produkálni, így nem meglepő módon erre is figyeltek a Xiaomi munkatársai. Bár a Mi Band 4 belsejében egy mindössze 135 mAh kapacitású akkumulátor található, az mégis képes akár 20 napos üzemidőt biztosítani aktív használat mellett.

A Xiaomi Mi Band 4 Global verziója most az Aliexpress oldalán magyar valutára átszámítva kb. 10.800 forintos áron kapható:

Forrás: Aliexpress

Szólj hozzá