Xiaomi Mi Band 4C bemutató – teljes méretű USB port, vízállóság, 14 napos üzemidő

Nemrégiben mutatták be a Xiaomi Mi Band 4C okoskarkötőt, ami lényegében nem más mint a Redmi Band nemzetközi kiadása. Ha szigorúan csak a hardveres jellemzőket és a funkciókat tekintjük, akkor a készülék leginkább a Mi Band 4-hez áll közel, viszont eltérő formatervet kapott, ami jóval szögletesebb. A készülék végre rendelhető a Banggood webáruházából, ennek apropóján röviden összeszedtük, hogy mit is tud, miért lehet kiváló választás. Íme azért néhány támpont: vízálló külső borítás,Bluetooth 5.0 modem, és teljes méretű USB csatlakozó, amellyel szinte bárhol, bármikor tölthetővé válik a szerkezet.

A Xiaomi Mi Band 4C most 21,99 eurós áron rendelhető a Banggood webáruházából veszély ami magyar pénzben nagyjából 6 833 forintot jelent. A kedvezményes vásárláshoz igénybe kell venni a BGRMC4 kuponkódot. További részletek a lenti linken!

Külső és kijelző

A Xiaomi Mi Band 4C 59 x 21 mm-es dimenziókkal rendelkezik, miközben a mérlegen mindössze 13 grammot nyom. A külső borítás 50 méter mélységig vízálló, erről kezeskedik az 5ATM besorolás is. A szíj anyaga TPU, levehető, amennyiben ezt megtesszük, feltárul a teljes értékű USB csatlakozó, amellyel tölteni lehet a készüléket. Az karkötő háza polikarbonátból készült.

Térjünk rá a megjelenítőre! A kijelző gyártása során TFT panelt használtak, ez egy érintésérzékeny felület, a képátló 1,08 hüvelyk, míg a felbontás 128 x 220 pixel. Maga a készülék négyféle színben lesz kapható és 70-nél is több óralappal lehet majd kérni, idővel a kínálat bővülni fog.

Hardver és funkciók

A Xiaomi Mi Band 4C A Xiaomi Mi Band 4C Bluetooth 5.0 modemmel büszkélkedhet, ami képes bármilyen Android, vagy iOS rendszerű telefonnal, netán tablettel párosítani a karkötőt. A funkciók között megtalálható a pulzusmérés, a lépésszámlálás, kapunk 5 különböző sport üzemmódot, és persze monitorozható az alvási ciklus is.

Amennyiben sikerült párosítani egy másik eszközzel, a karkötő jelzi annak értesítéseit, a szöveges üzeneteket és a hívásokat, távirányíthatóvá válik a párosított eszköz kamerája, annak multimédia lejátszója.

A további említésre érdemes funkciók között megtalálható az ébresztőóra, a naptár, a mozgás figyelmeztetés, a stopper, illetve meg lehet csörgetni a párosított mobilt, ha netán nem találnánk.

Üzemidő

A Xiaomi Mi Band 4C energiaellátását egy 130 mAh kapacitású akkumulátor felügyeli, ami a gyártói leírások értelmével akár 14 napos működési időt is képes biztosítani egyetlen feltöltéssel. A szíj eltávolítását követően a töltés egy teljes méretű, vagyis USB-A port segítségével történik, így a karkötő bármilyen számítógépre, konzolra, laptopra ráköthető, és már indul is a töltés. Az akkumulátor nagyjából két óra alatt nyeri vissza teljes kapacitását.

A Xiaomi Mi Band 4C most mindössze 21,99 eurós áron rendelhető a Banggood online kereskedéséből, ami magyar pénzben nagyjából 6 833 forintot jelent. Ehhez a kedvezményes árhoz használni kell a BGRMC4 kupont. További részletek és megrendelés a lenti linken!

Tippek a rendeléshez:

  • Megbízható oldalról rendelj (pl. GearBest, Banggood, Geekbuying, Geekmaxi, Tomtop, Aliexpress, stb.).
  • Fizess PayPallel, ha van rá mód, mert ez védelmet nyújt.
  • 35 euró (~40 dollár) végösszeg alatti rendelésnél nincs vámolás, nyugodtan rendelhetsz.
  • Drágább terméket vásárolj EU raktárról vagy valamilyen vámmentes szállítási móddal (pl. Priority Line/EU Priority Line).

További hasznos tudnivalók a KínaiGuru oldalán.

Forrás: Banggood

Szólj hozzá