Xiaomi Mi Band 4 és más akciós kütyük a GearBest-en

Azoknak, akiknek fontos az egészség és életük szerves részét képezi a mozgás, előbb vagy utóbb érdemes lesz beszerezni valamilyen aktivitáskövető eszközt, okoskarkötőt, vagy órát. Szerintünk nem kell erre s célra vagyonokat kiadni, hiszen számos olcsó, ám minőségi ázsiai alternatíva létezik. Ezek között az egyik legjobb ajánlat a most szinte filléres áron beszerezhető Xiaomi Mi Band 4. Ám nem csupán ez az egyetlen figyelemre érdemes termék most a GearBest oldalán, hoztunk Nektek egy kiváló vezeték nélküli fülhallgatót, valamint egy FM transzmittert, ami nem fusson zenével tölti meg az autót, de egyúttal képes táplálni a lemerült okoseszközeidet is.

Xiaomi Mi Band 4

A Xiaomi Mi Band 4 több okból lehet kiváló választás. Egyrészt a belsejében Bluetooth 5.0 modem működik, ami egyet jelent a stabil vétellel, a megnövelt hatótávval, valamint az alacsony fogyasztással. Másfelől pont az említett technológia és a beépített 135 mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően a karkötő képes egyetlen feltöltéssel akár 20 napon át is üzemelni. Az infók egy gyönyörű színekkel és nagy fényerővel működő 0,95 colos AMOLED képernyőn jelennek meg, ami a 120 x 240 pixeles felbontásnak köszönhetően tűéles lesz. A készülék természetesen rendelkezik egy csomó fontos szenzorral, kapott pulzusmérőt, lépésszámlálót, funkciói között megtalálható az alvásmonitorozás, illetve az emlékeztetés, ha netán túl régóta ülünk egy helyben vagy már ideje lenne inni valamilyen folyadékot. Kapunk számos sport üzemmódot, amelyeknek köszönhetően sokkal hatékonyabb lesz az edzés. Az 5ATM minősítésnek megfelelően vízálló külső burkolat lehetővé teszi azt, hogy úszás közben is viseljük a Xiaomi Mi Band 4-et. A Xiaomi Mi Band 4 most mindössze 29,99 dolláros adom rendelhető a GearBest oldaláról, ám a GBBAND4MI kuponnal lehet nemileg csökkenteni a vételáron. 

Xiaomi Redmi AirDots

A Redmi által gyártott AirDots szintén egyik legfőbb erénye, hogy rendelkezik Bluetooth 5.0 modemmel, a beépített akkumulátor pedig 12,5 órányi működést tesz lehetővé, bár ehhez kelleni fog a dokkolásra is alkalmas bölcső, amiben egy külső aksi található. A fülhallgató ergonomikus kialakítása miatt szinte észre se fogjuk venni, hogy behelyeztük, viszont egyáltalán nem kell attól felni, hogy kipottyan, erre is gondoltak a tervezők. A készülék irányítása rendkívül egyszerű, a segítségével előhívható a párosított eszköz virtuális asszisztense, a telefonbeszélgetések színvonalát pedig zajszűrős mikrofon növeli majd. Akár ingázó zenebolond, állandóan úton lévő üzletember, netán csomagokat szállító futár vagy, tuti jó vétel lesz számodra a Xiaomi Redmi AirDots, ami most 19,29 dolláros áron kapható a GearBest jóvoltából.

Alfawise PD 3.0 Type-C FM transzmitter

Az Alfawise holmijánál az a történet, hogy kapunk egy Bluetooth kapcsolaton keresztül működő FM transzmittert, ami a telefonodról érkező zenét az autó rádiója által értelmezhető hullámokká alakítja. Mellette lehetőségünk van a különböző rácsatlakoztatott eszközök gyorstöltésére is, mégpedig a Power Delivery 3.0 szabványnak megfelelő módon. A készülék ezenkívül lejátssza a pendriveon lévő zenéket, alkalmas a telefonhívások kihangosítására, és még az autó aksijának töltöttségét, állapotát is tudjuk monitorozni az aprócska kijelzőn. Kell ennél több? Csak egy jó ár, de szerencsére ez is adott, az apró autós kiegészítő mindössze 14,99 dolláros áron rendelhető, és ha jobban belegondolunk szinte kötelező vétel mindenkinek, aki kocsiba száll, és szeretne zenét hallgatni a mobiljáról, ám ehhez nem óhajt drága hangrendszereket vásárolni.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá