Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro – elektromos roller akár 45 km hatótávval

A Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro a nagyvárosi ingázók legjobb barátja lehet, ami talán egy életre kiváltja a tömegközlekedést. Az elektromos roller nem szennyezi a környezetét, akár 45 km-re is elvisz minket, összehajtható, strapabíró, ráadásul most egészen jó áron kapható. Persze nyilván nem ezzel a rövidke bevezetővel akarunk meggyőzni Titeket, az alábbiakban azt mutatjuk be, miért lehet jó választás a Xiaomi terméke, ha elektromos roller beszerzésén töröd a fejed.

A Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro az alábbi linken vásárolható meg:

Sok mindent lehetne mesélni a Xiaomi profi rolleréről. Példának okáért a készülék teherbírása maximálisan 100 kg, ennél nehezebb személyeket bajosan szállít a masina. A gépezet belsejében egy 300W teljesítményű motor található, ez biztosítja a 25 km/h végsebességet.

Az eszközt háromféle üzemmódban lehetséges használni, az egyik az energiatakarékos, a másik a standard mód, a harmadik pedig a sport üzemmód. A roller által biztosított maximális hatótáv 45 km, szóval a masina arra is alkalmas, hogy a szomszédos településre szállítson minket minden nap. A roller burkolata alatt található 12,8 Ah kapacitású akkumulátor töltése 8-9 órát vesz igénybe, így mondjuk amíg dolgozunk, teljesen visszanyerhető az elhasznált energia.

Az eszköz nem foglal sok helyet, hiszen könnyedén összehajtható, így szinte bárhol tárolható. A kormányon található multifunkcionális kijelzőn minden fontosabb adat megjelenítésre kerül, tehát az irányítás teljes mértékben a mi kezünkben van. A roller minden 15 fokos emelkedővel elbír, arra viszont figyeljetek, hogy a kérek felfújható, ami egyszerre lehet előnyös, illetve problémás. Előnye a rázkódás tompításában mutatkozik meg, viszont ha szegbe hajtasz vele egy nagyon körülményes foltozásnak nézel elébe.

Az eszköz mellé létezik egy remek okostelefonos alkalmazás is, amivel szinte minden adatot monitorozni tudunk, ami a készülék használatával kapcsolatos. Ha a helyzet megkívánja, a rollert könnyedén a hónunk alá csaphatjuk, hiszen az alig nyom többet 14 kg-nál. Az ára most nagyon kedvező, érdemes befizetni rá, mivel egy ilyen szerkezet rövid időn belül vissza fogja hozni az árát, ráadásul sokakat meg fog tudni szabadítani a tömegközlekedés borzalmaitól.

A Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro a GearBest oldalán most kb. 171 700 forintnak megfelelő áron kapható:

Forrás: GearBest

Szólj hozzá