Xiaomi Mijia hordozható kézi porszívó bemutató – avagy ne le lepjen el a morzsa!

Ha történt már valaha veled olyan, hogy egy hosszas rázogatás után egy kiló kenyér zuhant ki a mechanikus billentyűzetből, vagy szúrta már a feneked a kocsiban a 2 héttel ezelőtti McDrive lakoma maradéka, akkor valószínűleg értékelni fogsz egy apró, akkumulátoros porszívót, amivel magad körül, az autóban, és még ki tudja hány helyen tudsz majd rendet tartani. A Xiaomi Mijia kézi porszívója nagyon jó szolgálatot tehet kvázi bárkinek, ezért egy gyors bemutatót mindenképpen megérdemel.

A Xiaomi Mijia mini porszívó most mindössze 56,99 dolláros áron rendelhető a Banggood webáruházából, ami magyar pénzre átszámítva nagyjából 17 318 Ft-ot jelent. További részletek és megrendelés az alábbi linken!

Külső

Nem lehet túl hosszan és érdekesen értekezni egy akkumulátoros kézi porszívó külsejéről, de azért a legfontosabb dolgokat gyorsan leírjuk.

A készülék fehér színben kapható, műanyagból készült, méreteit tekintve pedig tényleg egykezes: a 5,50 x 5,50 x 26, 70 cm-es masina mindössze fel kilót nyom, szóval nem lesz túlzottan kimerítő a használata akkor sem, ha egy nagyobb kupit kell felszámolni a segítségével.

Funkciók

A készüléket igazából 1000 + 1-féleképpen lehet használni, jó szolgálatot tehet az autóban, az irodában, a nappaliban, szinte bárhol, ahol hirtelen, gyorsan kell kisebb szennyeződéseket eltüntetni, és mondjuk nem tudjuk, vagy nem akarjuk ilyen feladatok miatt a hatalmas, rendes porszívót bekapcsolni.

Most ha kiborul pár szem szotyi, hadd ne kelljen már teljes nagytakarítást tartani, nem igaz?

A készülék belsejében egy kis, 120 wattos kefe nélküli motor dolgozik, ami képes 13000 Pa szívóerőt biztosítani, szóval nem marad utána semmilyen piszok vagy más csúf szennyeződés.

A szerkezet belsejében többszörös szűrőrendszer található, ezek között HEPA is dolgozik, szóval ami bekerül, az onnan többet nem jut vissza a levegőbe.

 

Meg szeretnék jegyezni, hogy a felhasználási lehetőségekből a gyártó külön kiemeli a laptop és egyéb billentyűzetek tisztítását, szóval erre is kiválóan alkalmas a szerkezet.

Üzemidő

A Xiaomi Mijia Mini porszívó burkolata alatt egy 2000 mAh kapacitású aksi található, ami képes akar 30 percig is működtetni a masinát egyetlen feltöltése, mondjuk ez a leggyengébb üzemmód, ha nagyon nagy a dzsuva, és szeretnénk a legerősebb szívóerőt megidézni, akkor nagyjából 9 percig lehet a géppel dolgozni. A töltés USB-C porton keresztül történik.

A Xiaomi Mijia hordozható kézi porszívója most mindössze 56,99 dolláros áron rendelhető a jóvoltából, ami hazánk pénzében nagyjából 17 318 forintot jelent. További részletek és megrendelés a lenti linken! E rövid bemutató alatt törekedtünk a pontosságra, de így is előfordulhatnak tévedések és sajtóhibák, amelyekért felelősséget nem vállalunk, de előre is elnézést kérünk értük.

Forrás: Banggood

Szólj hozzá