Xiaomi Qualitell White Noise Bluetooth 5.0 hangszóró bemutató

A Xiaomi Qualitell White Noise hangszórója igazából három készüléket egyesít, egyrészt egy kiváló hangzással rendelkező vezeték nélküli hangszórót, egy vezeték nélküli töltőt, valamint egy segédeszközt, ami a természet hangjain keresztül igyekszik még pihentetőbbé tenni az éjszakákat. A masina ráadásul piszok olcsón kapható, szóval egy must have szinte mindenkinek, akinek a zene az élete, és elkélne egy jó indukciós töltő is a háznál.

A Xiaomi Qualitell White Noise Bluetooth 5.0 hangszóró az alábbi linken rendelhető meg:

Ha csak simán nézzük, ez a gép egy Bluetooth hangszóró, de annak sem rossz, mivel ötödik generációs modemet, 1800 mAh kapacitású akkumulátort, letisztult formatervet, és egy 20W teljesítményű erősítőt foglal magában. A párosítás pillanatok alatt megtörténik, a kapcsolat pedig stabil lesz 10 méteren belül, feltéve ha nyílt terepről van szó. A burkolat alatt lévő akkumulátorral akár 8 órányi zenehallgatás is lehetséges, bár ez sokban függ a hangerőtől is.

Talán nem mindenki fogja értékelni, de a készülék saját “zenei” választékkal is rendelkezik, amelyek természeti hangokat jelentenek, ezeket játszva a készülék képes az arra fogékony embereknek megkönnyíteni az éjszakai pihenést. Talán sosem fogod használni, mert lehet neked már megvannak a jól bejáratott ambient csatornáid a YouTube-on mint nekem (Cryo Chamber), de mindenképpen egy kedves kis extra a gyártó részéről.

A harmadik kiváló tulajdonság pedig a vezeték nélküli töltés lehetősége, ami valóban egyedi, és multifunkcionális eszközzé teszi a Xiaomi termékét, ha van is hasonló, nem igazán sok akad a piacon, és ilyen minőségben pedig biztosan nagyon kevés. A fizikai és érintőgombok révén vezérelhető masina képes 10W sebességgel tölteni az erre alkalmas okostelefonokat, mint bármelyik standard vezeték nélküli töltő, egyszerűen csak helyezd a készülék tetejére kedvenc mobilod, és indulhat is annak táplálása.

Közben meg hadd szóljon a zene, vagy éppen az alapértelmezett ambientek valamelyike. Amúgy a hangszóróval még a hívásokat is lehet fogadni, csak ezért nem érdemes szétbontani a párosított eszközök közötti kapcsolatot. Ez a retrós dizájn meg tényleg nagyon klasszra sikeredett, szóval összességében ilyen felszereltséggel, ennyi pénzért, a Xiaomi Qualitell atommáglyaként ragyog a sok sufni GSM üzletben kapható gagyi zenedoboz között.

A Xiaomi Qualitell White Noise Bluetooth 5.0 hangszóró most a Banggood oldalán magyar valutára átszámítva kb. 10 935 forintos áron kapható:

Forrás: Banggood

Szólj hozzá