Most diszkont áron juthatunk a Xiaomi Redmi Note 4 nemzetközi kiadásához

A Xiaomi már több ízben bebizonyította, hogy megtestesíti egy tipikus átlag magyar vásárló álmát. Sokak nem engedhetik meg maguknak a menő csúcskészülékeket, de joggal szeretnének relatív nagy teljesítményhez jutni. A kínai cég ezt az igényt kívánja kielégíteni, mint láthatjuk, igen nagy sikerrel!

A Xiaomi Redmi Note 4 sokak kedvencévé vált, ami nem is csoda, hiszen remek ár-érték aránnyal bír. Az 5,5 colos FullHD kijelző mára már átlagosnak, vagy inkább elvárhatónak mondható. A házban a nyolcmagos Snapdragon 625 végzi a műveleteket 3 GB RAM és 32 GB belső tárhely társaságában. A hátlapi kamera 13 MP-es, az előlapi szenzor pedig 5 MP-es felbontású. Előbbihez fázisdetekciós autofókuszt és duál LED-es villanót is kapunk.

Elégedettséggel tölthet el minket, hogy helyet kapott a hátlapon egy ujjlenyomat-olvasó is, és a 3,5 mm-es Jack aljzatról sem kell lemondanunk. A készülék két SIM kártyát is tud kezelni, de az egyik helyére kedvünk szerint akár MicroSD kártyát is tehetünk. Szerencsére kis hazánkban sem kell lemondanunk a 4G nyújtotta élményről, hiszen a Redmi Note 4 támogatja a B20-as sávot is. Az áramellátásért egy igencsak nagy, 4100 mAh-s akksi gondoskodik, mely átlagos használat mellett 2 napos üzemidőt jelent.

Az új, matt fekete színű Redmi Note 4 nemzetközi kiadását az egy hétig tartó akció keretében most mindössze 169,99$-ért (kb. 49.000 Ft) megrendelhetitek a GearBest honlapjáról!

Megjegyzés: az említett összeg nettó ár, nem tartalmazza az áfát, de még ezzel együtt is nagyon jó a mobil ár-érték aránya. 

Forrás: GearBest

Szólj hozzá