Xiaomi Redmi Note 7 – bajnokot mindenki zsebébe!

A Xiaomi Redmi Note 7 a kínai gyártó egyik legfrissebb és legforróbb ajánlata azok számára, akiknek egy erős okostelefon kell, de nincs szükségük felesleges AnTuTu rekordokra. Ezek az emberek jól működő, stabil mobilra vágynak, ami még a szemnek is kellemes, és épp ezért választják ezt az ár/érték bajnokot. A telefon beszerzése alapból sem terheli meg túlságosan a pénztárcát, de a GearBest-en most különösen jó áron megy, csekkoljátok le Ti is, miután elolvastátok ezt a rövid ismertetőt!

A Redmi Note 7 Global verziója 4 GB RAM-mal, valamint 64 GB belső tárhellyel az alábbi linken vásárolható meg:

A Xiaomi Redmi Note 7 a Redmi első olyan okostelefonja, amelyet az anyavállalattól, a Xiaomitól külön mutattak be és dobtak piacra. A készülék egy ár/érték arány bajnok, ami a jól használható középkategóriás hardvernek és a mérsékelt vételárnak köszönhetően  a saját szegmensében szinte hibátlan ajánlatnak mondható.

A telefon anyaghasználatát fém és üveg definiálja, így a telefon prémium érzetet kelt, amit tovább fokoz a 6,3 hüvelykes képernyő, melyet Full HD+ felbontással, egészen ízléses szenzorszigettel, és Gorilla Glass 5 védelemmel láttak el. A mobil belsejében egy már sokat bizonyított, masszív, középkategóriás lapkakészlet húzza az igát: a Qualcomm által gyártott Snapdragon 660 kizárt, hogy csalódást okozzon.

Az okostelefon többféle kiszerelésben kapható, így akár 6 GB RAM is kerülhet a chipset mellé, az akár 64 GB-os belső tárhelyen túl. A háttértár egyébként bármikor bővíthető. A linken keresztül 4 GB RAM-mal, valamint 64 GB belső tárolóval ellátott kiszerelést tudtok rendelni, egészen kellemes áron.

A hátlapon egy Samsung gyártmányú 48, valamint egy 5 megapixeles kamera található, így a telefonnal készített fotók minősége nem is lehet vita tárgya. Az előlapra 13 megapixeles képrögzítő apparátust szereltek az ázsiai manufaktúra munkatársai.

A telefonból természetesen létezik globális kiadás, így a B20 LTE frekvencia támogatott. A Redmi Note 7 fejlett navigációs rendszert (GLONASS, BEIDOU), kétcsatornás WiFi-t, ötödik generációs Bluetooth modemet, és infraportot is kapott.

A készüléket a hagyományos lehetőségek mellett feloldhatjuk a hátlapon található ujjlenyomat-olvasóval, de élhetünk akár az arcfelismeréssel is. Sokan fognak örülni, hogy a mobilról nem maradt le a fülhallgató kimenet sem, viszont adatkapcsolatra már egy USB-C port áll rendelkezésre.

Type-C csatlakozón keresztül történik tehát a Redmi Note 7 4000 mAh kapacitású akkumulátorának etetése, a telep támogatja a gyorstöltést, mégpedig a QuickCharge 4 szabványnak megfelelően.

A Redmi Note 7 már gyárilag Android 9.0 Pie operációs rendszert futtat, a MIUI 10 köntösébe öltöztetve. A szoftveres környezet minden kétséget kizáróan időtállónak mondható, a gyártó egyébként is példamutatóan kezeli a frissítések ügyét.

A (Xiaomi) Redmi Note 7 Global verziója 4 GB RAM-mal, valamint 64 GB belső tárhellyel most a GearBest oldalán 209.99 dolláros áron kapható:

Forrás: GearBest

Szólj hozzá