Xiaomi Roidmi 3S – Praktikus autós mindenes Kínából

A Xiaomi Roidmi 3s az elődmodell továbbfejlesztése, és amolyan mindentudó, hiszen autós töltő és FM transmitter is egyben, ráadásul most már minden szivargyújtóval kompatibilis.

A Xiaomi Roidmi 3s átesett néhány fejlesztésen az elődhöz képest, amik előnyére váltak, de azért van egy apróság, ami eltűnt. Az új verzió már nem tartalmaz mikrofont, így erről le kell mondanunk, ám cserébe sok mindenen javítottak.

Megkapta a gyorstöltést, így a két USB kimenetén keresztül 5V/2.4A erősséggel tölthetünk, de ha csak az egyiket használjuk, akkor akár a 3.4A is elérhető. A dupla USB kimenet kifejezetten praktikus, mivel egyszerre tölthetjük telefonunkat és akár a GPS-t is. A konverzió egyébként 95%-os, ráadásul 12-24V-os aljzattal is kompatibilis a kis kütyü.

Aminek sokan fognak örülni, hogy az FM transmitter itt sem hiányozhat, ráadásul pofonegyszerű használni. Miután a mobilunkat Bluetooth-on keresztül csatlakoztattuk a töltőhöz, a telefonos applikációkban osztjuk ki neki az FM frekvenciát (alapból 96.4 Mhz-re van osztva). Ezután csak indítsuk el a kívánt zenét a mobilon, és a kocsi rádióját erre a frekvenciára csavarva már élvezhetjük is kedvenc számainkat.

Rendelkezik még pár extrával is a kis töltő, mint pl. a LED világítás, ami 4 színt tud, emellett monitorozhatjuk vele készülékünket, ráadásul ellátták túlfeszültség védelemmel, illetve védve van rövidzárlat és túlhevülés ellen is. Az alkalmazás természetesen elérhető Androidhoz és iOS-re egyaránt.

A Xiaomi Roidmi 3S okos autóstöltő most 25%-os kedvezménnyel rendelhető Gearbest oldalán, így 15 dollárba kerül, ami kb. 3.800 Ft-nak felel meg. Ha szeretnétek egy ilyen töltőt, akkor ezen a linken rendelhetitek meg.

Forrás: Gearbest

Szólj hozzá