Xiaomi Solove – 2 az 1-ben powerbank vezeték nélküli töltéssel

A Xiaomi Solove powerbank két problémát is orvosol egyszerre. Az egyik a telefonok még mindig nem kielégítő üzemideje – reméljük a forradalmi áttörés hamarosan megtörténik akkumulátor fronton -, a másik pedig a macerás töltés. Kínlódni a külső aksik vezetékével bonyolult és sokszor macerás, hát még ha a telefon is leesik, elővesz minket a sikítófrász. Viszont a Solove indukciós töltésre is képes, szóval ha a mobilod támogatja a Qi metódust, ezzel a kis masinával megütötted a főnyereményt. Pláne ha tolod a Pokémon Go-t.

A Xiaomi Solove 2 az 1-ben powerbank az alábbi linken rendelhető meg:

Bármilyen szuper tulajdonságokra is képes egy külső aksi, attól még egy aksi marad szóval a legfontosabb jellemzője mindig a kapacitása marad. Ezzel a Xiaomi teleppel azonban jó lóra tettél mivel 10000 mAh-nyi energia feszül a belsejében, ami bizonyos készülékek esetében többszörös újratöltést jelent. No de a Xiaomi termékének esetében ez nem feltétlenül vezetékkel történik, bár azt sem tiltja semmi.

Mégis a legkirályabb a vezeték nélküli töltési mód, ami még a vastagabb tokokkal borított telefonokkal is működni fog. Számszerűen ez 0,8 mm-es védőtokokat jelent, így talán csak a legvastagabb, strapabíró megoldásoknál van szükség azok levételére töltés közben. A Xiaomi Solove egyszerre három eszközt képes táplálni, egyet indukciós, kettőt pedig vezetékes módon.

A maximálisan leadott áram 5V 2,1A lehet. A készülék bármilyen táskában remekül elfér, sőt akár zsebre is vágható, mivel vékony és egészen kompakt kialakítást kapott. Ha elérhető a hálózat, akkor simán használható mint vezeték nélküli töltő, sőt amíg a powerbank rész visszanyeri az erejét, addig a mobil is magába szívhatja az éltető energiát a masinán keresztül.

A biztonság nem játék a Xiaomi számára, ezért a hordozható aksit/vezeték nélküli töltőt rengeteg védelmi opcióval és biztosítékkal látta el. A Solove védve van a rövidzárlat, a túláram, az elektromágneses interfencia, a túltöltés, valamint a túlfeszültség ellen. Használata így biztonságos, és hosszútávú lesz.

A Xiaomi Solove 2 az 1-ben powerbank most a GearBest oldalán magyar valutára átszámítva kb. 6500 forintos áron kapható:

Forrás: GearBest

Szólj hozzá