Xiaomi termékek színe-java a Gearbesten

Reméljük még nem unod a Xiaomi termékeket, mert hozzunk megint egy csomót, mivel a GearBest olyan akciót hirdetett, amiben a legjobb, leginkább kelendő termékeit a kínai gyártónak még olcsóbban adja. Az alábbiakban röviden ismertetésre kerülő promócióban van okostelefon, vezeték nélküli fülhallgató, töltő, tablet, fitneszkarkötő, Bluetooth hangszóró, router, de még billentyűzet is. Egyúttal megragadnánk az alkalmat, és népszerűsítenénk a GearBest magyar oldalát, a fordítás még messze nem tökéletes, de az igyekezet mindenképpen értékelendő.

A választékban tényleg van minden, az alábbi linken nézzétek szét, mi pedig ki fogunk emelni néhány igazán ütős ajánlatot a forgatagból!

 

Xiaomi Vásár a GearBesten

 

A legforróbb ajánlatok kötött megtalálni a nem is olyan régen nálunk is felbukkanó Xiaomi Redmi AirDots vezeték nélküli fülhallgatót, ami kiváló választás lehet ha 12 órás üzemidőre (dokkolóval együtt), Bluetooth 5.0-re, és ergonomikus kialakításra vágysz. A GBREDMI189 kuponnal most mindössze 5295 forintért vihető a kicsike, vagyis féláron tiéd lehet ez a remek készülék. A Xiaomi Mi 9T, vagyis Redmi K20 szintén akcióban van, a készülék nemzetközi piacra szánt változata alapesetben valamivel 100 ezer forint felett szokott menni, de most a GBMI9T500 kuponnal elvihető 83 376 forintos áron. 6,39 colos Full HD megjelenítő, Qualcomm Snapdragon 730 lapkakészlet, 6 GB RAM, 64 GB belső tárhely, triplakamerás képrögzítő apparátus 48 megapixeles elsődleges szenzorral, 4000 mAh kapacitású akkumulátor jellemzi ezt a készüléket. Ennyiért nagyon jó ajánlat. A mobil nagyobb tárhellyel is kérhető.

Ha valamivel kisebb telefont szeretnél, és mondjuk megfelel neked a Qualcomm Snapdragon 712 chipset teljesítménye, akkor a Xiaomi Mi 9 SE is jó választás lehet, hiszen ez a telefon is három darab hátsó kamerával, kijelzőbe szerelt ujjlenyomat-olvasóval, no meg persze globális verzió lévén B20 LTE hálózatokat támogató 4G modemmel rendelkezik. Ha most szeretnétek ilyen telefont venni, akkor a M9SE64BLACK kuponnal mindössze 74 689 forintos áron a Tiétek is lehet egy!

Tudjuk hogy sokan szeretnétek beszerezni egy Xiaomi Mi Band 4-et, de mivel kímélnétek a tárcát beleestek abba a hibába, hogy a kínai verziót rendelitek meg, aminek a menüje csak akkor lesz angol, ha a párosított telefont is átállítjátok. Spóroljátok meg magatoknak a szenvedést, és vegyétek meg a globális piacra szánt verziót, azzal nem lesz ilyen gond, és minden hőn áhított funkció ugyanúgy működni fog. Ha használjátok a GBXM3999 kupont, akkor a karkötő tiétek lehet mindössze 11 578 forintos áron. Ha szeretnétek egy villámgyors és amúgy dizájnos vezeték nélküli töltőt, akkor a Xiaomi 20W nagy sebességű töltőt tudjuk nektek ajánlani, vigyétek mert most a GBXM1999 kuponnal kvázi féláron rendelhető, kemény 5788 forintért már a Tiétek lehet. Mit szóltok a végére egy kakukktojáshoz? Az akcióban szerepel a OnePlus 7 is, mégpedig annak a nemzetközi verziója, amit most mindössze 132 201 forintos áron lehet rendelni, már amennyiben használjátok a GBONEPLUS7 kupont. Hát egyelőre ennyi lett volna, jó nézelődést kívánunk, alább ismét közzétesszük a vásár linkjét!

Xiaomi Vásár a GearBesten

Forrás: GearBest

Szólj hozzá