Xiaomi védőfelszerelések akcióban a GearBesten

A járvány még mindig a nyakunkon van, és valószínűleg még aktív előkészületben telnek majd az elkövetkezendő hetek is, érdemes tehát számba venni minden lehetőséget, amivel megvédhetjük az egészségünket. A Xiaomi rendelkezik néhány olyan holmival – ezek között akadnak járványveszélyen kívül is jól használható portékák – amikkel fokozható a higiénia és a védelem, ezekből szedtünk össze egy csokorral most, főszerepben olyan termékekkel, amelyeket most akciósan kínál a GearBest áruháza. 

Xiaomi Smartmi KN95 arcmaszk

Ezen a terméken nincs különösebben mit magyarázni, az segítségével megóvhatunk másokat a fertőzéstől, illetve persze némileg minket is védeni fog majd. A maszk többféle méretben és kiszerelésben kapható, azt viszont érdemes észben tartani, hogy a holmi Kínából érkezik, szóval nem lesz itt holnapra. Mivel azonban a jelenlegi áldatlan állapot nem úgy fest, hogy megszűnik az elkövetkezendő napokon belül, talán nem hátrányos betárazni ilyen kellékekből is. A maszk 2289 forintos áron indít, de többféle opció van, amelyeket a lenti linkeken tudtok átnézni.

Xiaomi Purely Maszk

Ez a maszk, annyiban másabb az előző terméktől, hogy rendelkezik egy spéci szűrővel, amelyet újra lehet tölteni, és szükség esetén cserélhetünk is. A készülék komolyabb védelemmel kecsegtet, ehhez mért az ára is, illetve valamivel ellenállóbb kialakítást kapott, szóval hosszú távon biztosíthatja oltalmát. A maszk cirka 10 781 forintnak megfelelő dollárért kapható, szintén Kínából érkezik, a további infókat pedig a lenti linkeken találjátok.

Xiaowei X7 Mini szappanadagoló 

Ha lehet ilyenkor kerüljük inkább az érintkezéseket, és ha összefogdossuk mocskos kézzel a fürdőszobai holmikat, azzal nem leszünk valami hatékonyak a védekezésben. Ezzel a szerkezettel úgy tudjuk beszappanozni a kezünket, hogy nem érünk semmihez, egyszerűen alátartjuk a praclinkat, az érzékelő ezt tudomásul veszi, és már jön is a szappan, vagy az a bármi, amivel megtöltöttük a tartályt, ami jelen esetben 150 ml. A készülék kemény 401 forintos áron rendelhető, tehát nem fogja hazavágni a családi büdzsét, viszont Kínából érkezik, így érdemes lesz türelmesen várni a csomag megérkezését. További tudnivalókat a lenti linkek valamelyikén fogtok találni.

Xiaomi fertőtlenítődoboz és vezeték nélküli töltő 

Ezzel a portékával két legyet lehet ütni egy csapásra, egyrészt fertőtleníti a belehelyezett készüléket UV fény révén, másfelől a ráhelyezett és indukciós töltést támogató eszközt – okostelefont- 10 wattos sebességgel táplálja. Amúgy nem csupán a telefont, de szinte bármilyen méretben megfelelő-e eszközt fertőtleníteni lehet a szerkezettel, fülhallgatók, ékszerek, íróeszközök tisztítására is alkalmazható a masina. Amennyiben sikerült felkelteni az érdeklődéseteket, eláruljuk most a fertőtlenítő és töltő doboz 13 477 forintnak megfelelő összegért cserébe lehet a Tiétek, viszont a GBSJ466061 kuponnal le lehet faragni valamelyest a vételárból. További információkat most is a lenti linkek valamelyikén fogtok találni.

Xiaomi fertőtlenítő lámpa

Ezzel a készülékkel a környező levegőt lehet megtisztítani a kórokozóktól, a folyamat erős UV fény révén történik, így amikor dolgozik a gépezet érdemes nem tartózkodni a közelében, mert az erős ultraibolya fény karos lehet a szemre. Persze kapni fogunk jelzést arról, mikor kell távozni, és mikor lehet visszatérni, ha már végzett az eszköz. A készülék most mindössze 18 532 forintnak megfelelő dollárért lehet a miénk viszont a GBUVMILAMP kupon felhasználásával az áron lehet némileg mérsékelni, éljetek a lehetőséggel.

Xiaomi Qualitell ZS8001 fertőtlenítő

A masina képes sós víz segítségével egy fertőtlenítésre alkalmas folyadék létrehozására percek alatt, amivel szinte bármilyen felületet, vagy eszközt meg tudunk tisztítani a kórokozóktól, baktériumoktól, és más hasonló kellemetlenkedő élőlényektől. A készülék apró és hordozható, szóval bárhova magunkkal tudjuk vinni, bármely helyiségben be lehet vetni. A töltést USB-C porton keresztül lehet menedzselni, és nem is tart sokáig. A készülék most 9770 forintért rendelhető, ám a GB-HMGDFVHF kuponnal lehet valamennyire lefaragni ebből az összegből, használjátok ki a lehetőséget. További információk és rendelési lehetőségek a lenti linkek valamelyikén! Mint ahogyan eddig is, most is kétféle linket tettünk közzé a rövid leírások alatt, az alsó minden esetben egy magyarra fordított GearBest oldalra visz majd Titeket. Google Fordítós a történet, de így is nagy segítség lehet azoknak, akik nem igazodnak el az ánglius nyelv rejtelmeiben. Jó vásárlást, és vigyázzatok magatokra!

Forrás: GearBest

Szólj hozzá