Xiaomi Viomi V2 Pro robotporszívó európai raktárból

A lakás tisztaságának megőrzése nem egyszerű feladat, pláne ha az ember dolgozik, mellette gyerekeket nevel, és esetleg élni is szeretne egy keveset a szabadidejében. Szerencsére a különböző robotporszívók azért vannak, hogy a takarítás kevésbé népszerű feladataiban segítsenek valamelyest, kisállatot tartóknak pedig kötelező vétel az ilyesmi. A Xiaomi Viomi V2 Pro most jó áron megy a GearBest webáruházában, ezért írtunk róla pár sort, az pedig külön öröm, hogy európai raktárból szállítják ki, így nem kell félni extra költségektől, és a csomag is hamar megérkezik.

Xiaomi Viomi V2 Pro

A készülék számos indok miatt lehet ott a legjobb takarítógépek között, ezek közül mindenképpen ki kell emelni a lézeres navigációs rendszert, melynek segítségével tökéletesen feltérképezi környezetét, nem hagy ki egyetlen centi helyet sem, nem megy neki állandóan a bútoroknak, és nem zúg le a peremekről, mint Magdi anyus. A Xiaomi masinája képes feltörölni is, sőt a gyártó leírása szerint kifejezetten mestere ennek a tevékenységnek, ne gondoljatok fullos felmosásra, de sokat dob a padló higiéniáján, ha a kis gép tesz egy kört. Ahhoz képest, mekkora ez az apróság, egészen erősen képes magába szívni a piszkot és a szennyeződéseket, mivel 2100 Pa szívóerővel rendelkezik, szóval az atkáknak is bye-bye van jó esetben. A robotporszívó képes teljesen önállóan végezni a munkáját, de persze annak menetébe mi is beleszólhatunk egy okostelefonos alkalmazás segítségével, sőt, a gépezet ha netán merülne, magától visszatér a töltőállomásra, és ha ismét tele van a telepe, ott folytatja a munkát, ahol abba kellett hagynia. Egyetlen feltöltéssel nagyjából 60-130 percet képes üzemelni, míg a teljes töltöttség újra eléréséhez körülbelül 180-240 perc szükséges. A Xiaomi Viomi V2 Pro most mindössze 359,99 dolláros áron vihető, ami az aktuális árfolyamoktól függően nagyjából 111 213 forintot jelent. További műszaki részletek és megrendelés a lenti linkek valamelyikén!

Alfawise V10 Max

Ha már lézeres tájékozódású robotporszívók, legyen itt egy másik masina is, ami kicsit olcsóbb ugyan, de nem feltétlenül rosszabb, és talán lesznek olyan felhasználók, akiknek ez az Alfawise márkájú gépezet jobban megfelel. Az Alfawise V10 Max szintén lézeres érzékelők révén méri fel a körülötte levő helyiséget, és miután tökéletes képet alkotott, megkezdi a munkáját. Az szenzoros letapogatás 360 fokos szögben történik, semmi sem kerüli el a porszívó figyelmét. A szívóerő ezúttal is egészen tekintélyes, 2000 Pa mellett nemigen lesz panasz a szerkezet munkájára. A folyamatot mi magunk is irányítani tudjuk mégpedig egy okostelefonos applikáció segítésével, beállíthatunk virtuális falakat, ki tudjuk jelölni a tisztítandó területet. A beépített 450 ml-es tank természetesen árulkodó, az Alfawise készüléke is képes feltörölni akárcsak Xiaomi márkájú kollégája. Bár ez egy olcsóbb modell ugyanúgy képes alacsony akkufeszültség esetén visszatérni a dokkolóra, és ha újfent tele a telep, folytatódhat a munka pontosan ott, ahol az félbemaradt. Sajnálatos, de nem meglepő módon kizárólag angolul, a robotporszívó támogatja a hangalapú vezérlést, ráadásul Alexa és Google Home kompatibilis. Az Alfawise V10 Max most mindössze 269,99 dolláros áron rendelhető a GearBest webáruházából, ami jó magyar forintra átváltva nagyjából  84 300-at jelent. Nyilván közel sem tudtuk minden fontos tulajdonságát leírni az eszköznek, ha szeretnétek jobban megismerni, netán vásárolni belőle, ajánljuk a lenti linkeket. A HU-s hivatkozás minden esetben a GearBest magyar oldalára repít benneteket, és bár kicsit még baltával metszett, Google Fordítós ez a verzió, talán jó szolgálatot tesz majd azoknak, akiknek nem igazán erőssége az angol nyelv.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá