Xiaomi VIOMI V2 Pro robotporszívó európai raktárból

Korábban már írtunk a Xiaomi Viomi V2 Pro robotporszívóról, ám most ismét szeretnénk vele kicsit foglalkozni, mert egyike a legjobb gépeknek, amelyek könnyebbé tehetik az otthon tisztán tartását. Az alábbiakban arról fogunk beszélni, miért érdemes beruházni erre a készülékre, és milyen tulajdonságai vannak, amelyek a konkurens termékek felé emelhetik.

A robotporszívók esetében fontos, hogy a gép mindig tudja egészen pontosan hol is van, merre tart, hova kell még eljutnia a lakáson belül. A tájékozódást ebben az esetben 360 fokos lézeres érzékelés biztosítja, amelynek köszönhetően az apró masina mindig tisztában lesz környezetével. Értitek, tisztában.

A gép nem csak porszívózni, de feltörölni is tud, van egy 550 ml kapacitású víztartálya, és többféle üzemmód is elérhető. A Xiaomi Viomi V2 Pro könnyedén irányítható, mindössze telepíteni kell a kínai gyártó Mi Home applikációját, az egész pofon egyszerű, nagyjából egy szinten van gyerekkorunk távirányítós autóival.

A készülék alapos munkát végez, erről a 2100 Pa szívóerő kezeskedik, aminek köszönhetően nem marad semmilyen szennyeződés a gép nyomában. A gép ráadásul teljesen önálló, amennyiben az akkumulátor kapacitása 20 százalék alá esne, a robotporszívó magától visszatér a dokkolóra, majd automatikusan ott folytatja a munkát, ahol félbe kellett hagynia.

Egyetlen feltöltéssel nagyjából 60-130 percet képes üzemelni ennyi idő alatt pedig sokan rendbe teszi a lakást. Ha többet szeretnél tudni érdemes lesz a lenti linkek valamelyikére kattintani.

A Xiaomi Viomi V2 Pro most 107 997 forintos áron rendelhető a GearBest webáruházából, viszont azt fontos megemlíteni, hogy a készülék európai raktárból érkezik, ami azt jelenti, további költségek nem terhelik a rendelést, és maga a csomag is hamar be fog futni. Ezen az oldalon összehasonlítják a Pro és a nem Pro modelleket, érdemes elolvasni, tanulságos lehet.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá