Xiaomi Yeelight asztali lámpa

Egyik kedvenc kínai gyártónk termékét mutatjuk be nektek, amely jóval többet nyújt, mint egy átlagos asztali lámpa.

A lámpa egy olyan hétköznapi tárgy, ami állandóan az asztalunk, így otthonunk része. Hozzájárul a szoba stílusához és hangulatához is. A Xiaomi Yeelight megoldása egy több funkcióval rendelkező, modern eszköz, ami elegáns, nyaka rugalmas, így akár 360 fokban forgatható.

A készülék rendelkezik egy beépített 2000 mAh-s akkumulátorral, így nem kizárólag asztali lámpaként használható, hanem magunkkal vihetjük oda, ahol éppen szükség van rá, nem vagyunk konnektorhoz kötve, és akár powerbank-ről is tölthetjük.

Normál fényerőn körülbelül 5 órán át képes az akkumulátorról működni. A lámpa jó minőségű LED égőkből épül fel, ami nagyszerű megoldás azoknak, akik hosszú órákon át olvasnak. Színhőmérséklete 2700K-6500K-ig terjed, fényereje pedig 5 fokozatban állítható, így biztosan megtaláljuk a nekünk megfelelőt (olvasás, lefekvés, hangulatfény).

A Xiaomi Yeelight jelenleg is rendelhető, és most kedvezményesen 31 dolláros áron lehet hozzájutni, ami átszámolva nagyjából 8 ezer forint. Ha te is szeretnél egy ilyen lámpát, akkor itt tudod megvásárolni.

Forrás: Gearbest

Szólj hozzá