Xiaomi Yeelight éjjeli lámpa vezeték nélküli töltővel – Hogy ne essen orra az éjjeli őrjárat

A Xiaomi Yeelight éjjeli lámpa egy kombinált termék, ami egyszerre két igényt igyekszik kielégíteni. Az egyik az okostelefonok indukciós töltése, a másik az, hogy ne essünk orra éjszaka, ha elindulunk epikus küldetésünkre, a hűtő kifosztására, vagy a toalett meglátogatására. A kütyü bagóért megy, igazából minden háztartásban van helye, szóval szerezzetek be egyet, ha eddig nem tettétek volna.

A Xiaomi Yeelight éjjeli lámpa vezeték nélküli töltővel az alábbi linken vásárolható meg:

A termék fényt ad nekünk, és éltető energiát telefonunk számára, már amennyiben az támogatja a vezeték nélküli töltést. A Yeelight lámpa időtálló anyagokból készült, a szerkezet polikarbonát és ABS műanyag burkolata nem csak csinos, de minőségi is.

A fényforrás nem arra hivatott, hogy műtermi ragyogást biztosítson, a 2700K-s fehér fény mellett viszont tökéletesen látni fogjuk környezetünket, sőt, a lámpa részt magunkkal is vihetjük a beépített 500 mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően.

A lámpát egy mágneses konstrukció rögzíti, ha végeztünk a dolgunkkal, simán vissza lehet helyezni eredeti pozíciójába.

De a termék nem csupán fényforrás, hanem töltő is egyben, mégpedig 10W maximális teljesítménnyel, ami egyébként már egészen gyorsnak minősül az indukciós szabványok között.

A gyártó igyekezett a készüléket a lehető legbiztonságosabbá tenni, épp ezért számos védelmi biztosíték került a belsejébe, így a töltő védett a túláramtól, a rövidzárlattól és más hasonló veszélyes kellemetlenségektől. A termék letisztult külalakja szinte bárhol érvényesülni tud, mindegy hova helyezzük el a masinát, bár az éjjeli szekrény egy kézenfekvő választás.

Egy ilyen eszköz beszerzésével az ember két legyet üt egy csapásra, ráadásul tényleg filléres áron fut, így aztán mi mindenkinek melegen ajánljuk, hogy rendszeresítsen otthonra 1-2 darabot ebből a remek lámpa/töltő hibridből.

A Xiaomi Yeelight éjjeli lámpa vezeték nélküli töltővel a GearBest oldalán jelenleg magyar valutára átszámítva kb. 6200 forintos áron kapható:

Forrás: GearBest

Szólj hozzá