Zeblaze okosórák kiárusítása a GearBesten

A Zeblaze már egy egészen régi motoros ebben az okosóra és fitnesz karkötő témakörben, az ázsiai gyártó az elmúlt években piacra dobott egy csomó király masinát, és ezek már itthon is egyre elterjedtebbek, ismertek, sőt kedveltek. A GearBest webáruházának köszönhetően most nagyjából féltucat termékük fut kedvezményes áron, így ennek apropóján összeszedtük őket, és gondoltuk nektek is bemutatjuk őket, hátha köztük van az készülék, amire szükséged van. 

A Zeblaze Thor 4 nano SIM kártyát fogad, önállóan is képes hívásokat indítani és fogadni, vannak saját kamerái, egészen méretes 400×400 pixeles képernyője, és nagyjából olyan hardvere, mint egy belépőszintű okostelefonnak. Az óra képes kis túlzással kiváltani egy mobilt, rengeteg hasznos funkciót pakoltak bele a mérnökök, egyike a komolyabb ajánlatoknak. A  ZETHOR418 kupon beváltásával némileg lehet mérsékelni a készülék 33 567 forintnak megfelelő vételárán, a készlet erejéig. Részletesebb ismertetés a lenti valamelyikén!

A Zeblaze Thor 5 már emeli a tétet, 1,39 colos, gyönyörű AMOLED képernyőjén szinte vibrálnak a színek, a belsejében nem csupán LTE modem, de GPS navigáció is akad, olyan, ami GLONASS és BeiDou műholdakkal is képes kommunikálni. A készülék kiváló társ lehet sport mellé, de a kevésbé eleven felhasználók is jó hasznát veszik majd az óra rengeteg funkciójának. A belső tárhely is kellemesen méretes, a vezérlést végző chipset pedig már megüti a telefonok szintjét. A Zeblaze Thor 5 42 310 forintos áron kapható, de a ZETHOR5DA kuponnal még ennél is olcsóbban be lehet szerezni. Az áron lehet lamentálni, de mivel egy igazi okostelefont veszel a csuklódra, nem érdemes. Részletes bemutató a lenti linkeken!

A Zeblaze HYBRID a hagyományos mechanikus, és az okosórák birodalmának határán helyezkedik el, a készülék elsősorban elegáns kinézetű, ám a karakteres formaterv mögött számos olyan opció rejtőzik, amit csak egy modern eszköz tehet lehetővé. A készülék elsősorban a sportolók számára lehet jó vétel, úszni is lehet vele, mivel 5ATM besorolásnak megfelelően állja a vizet, le lehet akár 50 méterre is merülni, szóval a búvárkodás sem lehetetlen, ha ez a masina van a csuklónkon. Okosóra üzemmódban a készülék akár egy teljes hetet is kibír egyetlen feltöltéssel, ha pedig csak simán időmérő eszköz gyanánt szeretnénk használni, nem kell az elemet cserélni legalább három évig. A Zeblaze HYBRID most mindössze 9669 forintos áron rendelhető, a ZETHORHY kuponnal pedig még ennyibe sem fog kerülni. Részletek és megrendelés a lenti linkekre kattintva! 

A Zeblaze Vibe 3 inkább a tradicionális órákhoz áll közel, de azért rendelkezik néhány olyan funkcióval, aminek főleg az aktív életet élő felhasználók fognak örülni, ilyenekre kell gondolni, mint a lépésszámláló, vagy a számos sport üzemmód. A készülék nem ijed meg egy kis víztől, erről az IP67 besorolás biztosítja a tulajdonost. Az óra segítségével lehet irányítani a párosított okostelefon kameráját, jelzi annak értesítéseit, ezen kívül pedig eszméletlenül jó az üzemideje, mivel a 610 mAh kapacitású akkumulátor akár 990 napon keresztül is életben tartja az órát. A Zeblaze Vibe 3 mindössze 6647 forintos áron rendelhető, de ha sokallod, a ZEVIBE3Y kuponnal még ez a csekély összeg is lejjebb faragható. További infók a lenti linkeken! 

A Zeblaze Vibe 4 HYBRID szintén egy egyszerűbb órára hasonlít, de a külső ne tévesszen meg senkit, hiszen a készülék belsejében pulzusmérő, lépésszámláló, kalóriaszámláló, okostelefon kamera távirányító, sőt, anti-lost funkció is megtalálható, így kicsit könnyebb megtalálni a párosított eszközt, ami negyedik generációs Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál az órával. A készülék monitorozza az alvási ciklust, hogy a pihenés valóban pihentető legyen a Zeblaze Vibe 4 HYBRID alig kerül 6042 forintba, és ahhoz képest, hogy mit tud, kvázi instant vétel. További részletek a lenti linkek valamelyikén!

A Zeblaze NEO egy filléres árú, de nagyon elegáns okosóra, ugyanúgy a hagyományos órák külalakját idéző formatervvel, de szintén komoly felszereltséggel. A készülék képes mérni a felhasználó pulzusát, számolni az általa megtett lépéseket, figyelmeztet, ha inni, vagy mondjuk mozogni lenne ildomos, és persze jelzi a párosított okostelefon, táblagép értesítéseit. A 180 mAh kapacitású aksiban annyi kakaó van, amennyi elegendő lehet akár egy teljes hétre is. A Zeblaze órája vízálló, mégpedig az IP67 besorolásnak megfelelően. A Zeblaze NEO 12 087 forintos áron kapható a GearBest webáruházában. Egyéb tudnivalók és megrendelés a lenti linkek valamelyikén!

Forrás: GearBest

Szólj hozzá