Zeiss kamerákkal érkezik a Nokia 6.3

Tavaly szeptemberben debütált a Nokia 6.2 a HMD Global jóvoltából, így tehát lassan már itt az ideje egy utódnak. A legfrissebb jelentések szerint ez a bizonyos okostelefon már készül is, és a hírek szerint négy darab Zeiss hátlapi kamerával, valamint Qualcomm Snapdragon 670 vagy 675 lapkakészlettel debütálhat. 

A Nokia 6.2 nem kapott Zeiss márkájú kamerákat, és összesen csak három képrögzítő egységet állított csatasorba, ezek egy 16 megapixeles elsődleges, egy 8 megapixeles ultraszéles, illetve egy 5 megapixeles mélységérzékelő voltak. A jelentés szerint, ami nemrégiben kiszivárgott, a folytatás már 4 hátlapi képrögzítő modullal kerülhet forgalomba, mégpedig olyan egységekkel, amelyeket a Zeiss mérnökei fejlesztenek.

Nokia 6.2

A forrás arról is szót ejtett, hogy a telefonnak PureDisplay megjelenítője lehet, amelynek felső részén egy esőcsepp alakú szenzorsziget fog virítani, ez ad majd otthont az előlapi kamerának, ami 16 megapixeles felbontásban készíti a képeket. A Nokia 6.3 alapmodell, amelyben 3 GB RAM, valamint egy 64 GB-os háttértár szolgál a már említett Snapdragon 670, esetleg 675 chipset mellett, a szóbeszédek szerint 249 eurót fog kóstálni, és várhatóan az idei év harmadik negyedében kerül bemutatásra, valamilyen nagyszabású Nokia rendezvény keretei között. Kíváncsian várjuk a további részleteket, vélhetően még fogunk hallani a készülékről.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá