Ziyoujiguang T18 – Most akciós, és EU raktárból érkezik ez a vagány elektromos bicikli

A Ziyoujiguang T18 azoknak lesz kiváló választás, akik a rollerek helyett valami stabilabb járműre vágynak, egy olyan szerkezetre, ami nem jön zavarba attól sem, ha nem madárcsontú felhasználó próbálja megülni. A készülék kiváló opció lehet városi cirkálásra, de tekintve hatótávját és sebességét, a masina arra is alkalmas, hogy két település kötött szállítsa tulajdonosát munkába vagy iskolába.

A Ziyoujiguang T18 elektromos bicikli az alábbi linken rendelhető meg EU raktárból gyors és vámmentes szállítással:

Már nem először sütjük el ezt a poént, de még mindig nem tudjuk pontosan mi lenne a gyártó nevének megfelelő kiejtése, ám arról meg vagyunk győződve, hogy remek terméket tettek le az asztalra.

Kapásból ott van a tény, mely szerint gondoltak a testesebb, vagy jócskán megpakolt felhasználókra is a tervezés során, mivel a bicikli maximális teherbírása 120 kg. Nem akarjuk a Xiaomit bántani, de a legtöbb hasonló gépük esetében a tudomány megáll 100 kg-nál, szóval ilyen téren máris kedvezőbb a T18.

Az elektromos bicikli belsejében található 250W teljesítményű motor 25 km/óra végsebességet képes biztosítani, abban esetben ha teljesen elektromos meghajtással szeretnénk száguldani. Ilyenkor a maximális hatótávolság olyan 25-30 km lehet, viszont ha szeretnénk mi is egy kicsit tekerni, akkor hibrid üzemmódban ez a táv 45-50 km is lehet. Meredek emelkedők közben különösen jól jöhet az elektromos rásegítés, vagy akkor, ha már úgy érezzük, elfogyott a szufla.

A T18 nem csupán a gyorsasága vagy a hatótávja miatt ideális munkába járáshoz, hanem azért is, mert a borítás alatt lévő telep töltéséhez mindössze 4 óra kell, így egy fél műszak alatt ismét tele van a “tank”.

A bicikli szinte mindenki számára alkalmas lehet a kényelmes utazáshoz, mivel az ülés magassága könnyedén állítható. A készülék saját beépített világítással rendelkezik, így a közlekedés kevésbé kedvező fényviszonyok között is biztonságos lesz.

A szerkezet kevés helyet foglal, és bárhol elhelyezhető, mivel a váza összehajtható. Akkor sem kell a helyi járattal utazni, ha netán kicsit elered az eső, mert a T18 IP54 szabványnak megfelelő cseppálló borítást kapott.

A Ziyoujiguang T18 elektromos kerékpár most a GearBest oldalán magyar valutára átszámítva kb. 108 200 forintos áron kapható. A szállítás EU raktárból történik, így pár nap alatt megkapod, és nem is lesz semmi plusz költség.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá