Még a tavalyi Galaxy S7 is jobb vétel az iPhone 8-nál

Érdekes véleményt fogalmazott meg a Consumer Reports az olvasóinak, hiszen szerintük érdemesebb megvenniük a tavalyi Samsung modellt, mint az iPhone 8-at.

A Consumer Reports egy nonprofit weboldal, mely különböző termékeket állít sorba, ezáltal meghatározva egy ranglistát, hogy így az általuk legmegfelelőbbnek talált termékeket tudják ajánlani az olvasóiknak.

Véleményük szerint a Samsung tavalyi készüléke, a Galaxy S7 jobb vételnek számít az iPhone 8 szériánál. Egy pontrendszer szerint értékelik a telefonokat, ahol az S7 és az iPhone 8 is 80 pontot kapott, ennek ellenére a Samsung telefonja lett az ajánlott, mivel nagyobb akkumulátorral bír, és jobb hívásminőséggel rendelkezik. Az új S8 modellek szintén beelőzték az iPhone 8-at a 81 pontjukkal.

Úgy látszik sem a szakma, sem a felhasználók nincsenek elragadtatva a legújabb Apple termékektől, hiszen ahogy azt már mi is megírtuk, még az előző széria is jobban fogy, mint az új, 8-as kiadás.

Kíváncsian várjuk az iPhone X tesztjeit, mivel úgy tűnik az Apple-nek eddig nem alakul jól az idei év, és ha igaz a hír, hogy az iPhone X gyártással is gondok vannak, akkor bizony nem lesznek elégedettek a vezetők az év végén.

Forrás: Phonearena

Szólj hozzá