Nem fogy jól az iPhone 8 széria

Érdekes infó látott napvilágot, miszerint nem fogynak jól az iPhone 8 készülékek, és ezt most egy piaci elemzés is alátámasztotta.

A Keybanc Capital Markets egyik elemzője, egy bizonyos John Vinh árulta el az alábbi információt, ami megerősítette az Apple új készülékének gyengébb szereplését.

Az Egyesült Államokban jelenleg is több iPhone 7 fogy, mint amennyit az új készülékből értékesítenek. Az Apple még nem hozta nyilvánosságra az eladási adatokat, de úgy tűnik az iPhone 8 jóval gyengébben szerepel az korábbi kiadásoknál. Ehhez egyébként köze lehet a negatív visszhangnak is, mivel több új készülék is szétnyílt az akkumulátor miatt.

A piaci igénnyel nincs probléma, mivel az iPhone 7-ek továbbra is jól fogynak, de sok érv is szól mellettük. A mostani szériához képest nagyjából 150 dollárral olcsóbbak, és sokaknak nem is annyira jött be az új üveg dizájn, így maradnak a fém készülékházas változatnál.

Az is gond lehet, hogy az Apple házon belül keresztbe tett magának, hiszen sokan várják az új iPhone X megjelenését, és inkább arra váltanának. Kérdéses viszont, hogy az Apple ki tudja-e majd elégíteni az igényeket, mivel az X széria gyártásával gondok lehetnek (elég nagy a selejtarány, ahogy ezt már mi is megírtuk nektek).

Kíváncsian várjuk az Apple eladási eredményeit, mert lehet, hogy ezt most elnézték, és rosszul pozicionálták a 8-as szériát.

Forrás: TheVerge

 

Szólj hozzá