A Samsung videóval oltotta az Apple-t, most visszanyalt a fagyi

Úgy látszik egyre népszerűbbek azok a videók, amik nem a gyártók saját termékeinek előnyeit emelik ki, hanem a riválisok hibáit. Most a Samsungot tréfálták meg, ráadásul rögtön két videóban.

Nemrég még a Samsung viccelődött az iPhone X megjelenésére készített rövidfilmmel, ami hatalmas siker lett, és gyorsan bejárta a világhálót. Most azonban ők váltak a többi gyártó céltáblájává, és jópofa filmekkel hívják fel a figyelmüket arra, hogy nekik is van még hova fejlődni.

A Motorola videója már csak azért is zseniális, mert eléggé hasonló karaktert kerestek, mint amilyen a Samsung reklámban is szerepelt, és egyértelműen azt a szálat viszik tovább. A srác a barátnőjének vagánykodik, és mutogatja közös videójukat, amit a lány egy laza mosollyal nyugtáz, majd előveszi a Moto Z2 Play telefonját, amit egy kiegészítővel másodpercek alatt projektorrá varázsol.

A másik reklámban a Huawei parodizálja ki a Samsung csúcsmobiljait, mivel véleményük szerint azok nem érhetnek fel a most megjelent Mate 10 Próhoz. Elsősorban az üzemidőn viccelődnek, amiben a Mate 10 Pro kifejezetten erősre sikerült.

Mindenesetre megint jót lehet mosolyogni a gyártók videóin, hiszen ennek az adok-kapoknak a felhasználók az igazi nyertesei.

Forrás: Mobilarena

Szólj hozzá