Akciós fülhallgató válogatás

Ugye korábban már írtunk arról, milyen vagány vezeték nélküli fülhallgatóval rukkolt elő a Xiaomi az Air 2 képében, illetve, hogy a Redmi AirDots is mennyire kiváló választás, ám könnyen előfordulhat, hogy ezek közül a modellek közül egyik sem nyűgöz le Téged. Hogy újabb alternatívákkal tudjunk szolgálni, íme egy válogatás a GearBest akciós fülhallgatóiból, ezek mind kedvező áron kaphatóak, és az összes vezeték nélküli kapcsolat révén működik. Akárcsak korábban, most is kétféle linket helyezünk el Nektek a rendeléshez, az alsó a GearBest magyar oldalára vezet Titeket, egyelőre a fordítás még hagy némi kívánnivalót maga után, de akinek semennyire nem megy az angol, azoknak nagy segítség lehet.

A Bilikay nemcsak azért szimpatikus gyártó, mert a neve kicsit rímel egy Michael Jackson szám címére, hanem mert igyekszenek olyan termékeket letenni az asztalra, amelyek nem nyomnak fatalityt a pénztárcára, és a kiadott pénzért cserébe nagyon korrekt minőséget kapunk kézhez. A Bilikay T03 egy hallójáratba illeszkedő, tehát in-ear kialakítású vezeték nélküli fülhallgató, melynek belsejében Bluetooth 5.0 modem található. Az ötödik generációs Bluetooth egység általában alacsony fogyasztást és stabil vezeték nélküli összeköttetést jelent, ráadásul valamelyest a hatótáv is nagyobb mint a korábbi szabványok esetében.

A fülhallgató kialakítása ergonomikus és kényelmes, akár hosszú órákon át észrevétlenül használhatjuk, a 10 mm-es hangszóróknak köszönhetően pedig még a basszus tartományból is fogunk érzékelni valamit zenehallgatás közben. Az eszköz sportolás mellé simán ajánlható, hiszen IPX4 minősítésnek megfelelően vízálló, ami azt jelenti, hogy nem tehet benne kárt a kisebb mennyiségű nedvesség. Nem, búvárkodás, vagy közös úszás Aquamannel ezzel a készülékkel sajnos nem lehetséges. Az aprócska fülesek akár 5 órán keresztül képesek biztosítani az életet jelentő zenét, míg a töltés mindössze másfél órát vesz el az életünkből. A Bilikay T03 vezeték nélküli fülhallgató 9237 Ft-os áron kapható a GearBest webáruházában, ám a TCS8R0WRGS kupon felhasználásával még ez az összeg is mérsékelhető.

A Haylou GT-1 ideális választás lehet a számunkra, ha egy nagyon szűk keretből kell korrekt, színvonalas, vezeték nélküli fülhallgatót vásárolni. A termék filléres ára ellenére kellemes hangzást biztosít, meglepően igényesen szól ahhoz képest, hogy 7000 Ft alatt be lehet szerezni. Az alacsony ár ellenére a készülék lelke egy Bluetooth 5.0 modem, ami – ezt már szinte papagáj módra szoktuk ismételni -, egyrészt nagyobb hatótávot jelent, másrészt jóval alacsonyabb fogyasztást, ezáltal jobb üzemidőt, és az összeköttetés sem fog állandóan megszakadni, mivel a kapcsolat jóval stabilabb, ha ötödik generációs egységet építenek az adott eszközbe. A fülhallgató önmagában három és fél órás üzemidőt képes biztosítani, de a tárolásra és egyben töltésre is használható bölcső segítségével ez kitolható 12 órára. A készülék újratöltése mindössze másfél órába kerül. Az érintéssel vezérelhető Haylou GT-1 mondhatni “nyavalyás” 6773 Ft-os áron rendelhető a GearBest webáruházából, és ezért a csekély összegért cserébe mégiscsak egy használható, Bluetooth 5.0 modemmel felszerelt, igényes és modern külalakkal rendelkező készüléket kapunk.

A Haylou GT-1 Pro szintén egyike az olcsóbb vezeték nélküli fülhallgató alternatíváknak, a bőven 10000 Ft alatt megvásárolható készülék számos ok miatt lehet érdemes a figyelemre. Először is, a belsejében Bluetooth 5.0 modem található, amiről állandóan leírjuk milyen jót tesz a fogyasztásnak, és úgy általában a vezeték nélküli kapcsolat minőségének. A készülék támogatja a legtöbb elterjedt virtuális asszisztenst, így simán boldogul Sirivel, és a Google Asszisztenssel egyaránt. A GT-1 Pro azon túl, hogy színtiszta hangzással, és az árához képest egészen kellemes audioélménnyel kényeztet bennünket, telefonhívások lebonyolítására is tökéletesen alkalmas. A készülékben lévő, zajszűréssel ellátott duál mikrofonoknak köszönhetően a másik fél nem fog lemaradni egyetlen mondatunkról sem. A masina ideális lehet akár hosszú repülőutakhoz is, hiszen a fülesek tárolására szolgáló dokkoló egyben powerbank is, amivel az üzemidő elérheti a 26 órát is. Elmegyünk megnézni Hobbitfalvát Új-Zélandon, és a fülhallgatóban még akkor is bőven lesz kakaó, amikor földet érünk. A készülék alkalmas arra, hogy elkísérjen bennünket az edzésre, mivel az IPX5 szabványnak megfelelően tűri a nedvességet és a nyirkosságot. A Haylou GT-1 Pro most magyar valutára átszámítva mindössze 8612 forintos áron rendelhető.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá