Nagyon vagány vezeték nélküli fülhallgató érkezett a Xiaomi Air 2 képében

A legújabb Xiaomi vezeték nélküli fülhallgató tagadhatatlanul az Apple AirPods mintájára készült, viszont bármi rosszat lehet mondani az almás termékekre csak azt nem, hogy nem néznek ki jól. A Xiaomi Air 2 ennek a méregdrága készüléknek a prémium alternatívája jóval alacsonyabb áron, ráadásul a GearBest akciójában egy rövid ideig még az eredeti árnál is olcsóbban lehet beszerezni. Ha netán nem csak fülesre, de okoskarkötőre is beruháznál mostanában, akkor is érdemes elolvasni a cikket, mert ilyen ilyen is lesz a végén, természetesen szintén nagyon jó áron.

Szóval miért lehet szeretni a Xiaomi Air 2 vezeték nélküli fülhallgatót? A külalak mindenképpen ott szerepel az elsődleges okok között, hiszen az eszköz nem csupán modern, de nagyon fiatalos formatervvel rendelkezik. A másik a tiszta hangzás, melyet a 14,2 mm-es hangszórók telt és kellemes basszusokkal gazdagítanak. Egy hallójáratba illeszkedő in-ear kialakítású fülhallgatóról van szó, melyet a gyártó igyekezett a lehető legergonómikusabbra tervezni, hogy hosszú órákon át se legyen kellemetlen a használata. A készülék belsejében ötödik generációs Bluetooth modem található, melynek erényei között szerepel a nagyobb hatótáv – jelen esetben olyan 10-15 méter falak nélkül -, a stabilabb vezeték nélküli összeköttetés, illetve az alacsonyabb energiafogyasztás, ami majd végső soron az üzemidőben fog igazán meglátszódni.

A szerkezet nem csupán zenehallgatásra alkalmas, hiszen egy headset is egyben, ráadásul duál mikrofonnal, melyet zajszűréssel is ellátott a Xiaomi fejlesztőcsapata. A készülék vezérlése érintéssel történik, ez nem csupán menő, de nagyon kényelmes is, amúgy a fülhallgató impedanciája alkalmassá teszi szinte bármilyen mobil eszközzel való használatra, kedvenc laptopunk, tabletünk is párosítható a Xiaomi újdonságával. A készülék összesen 14 órányi működést tesz lehetővé, ehhez persze kell a töltésre is alkalmas bölcső, amiben a füleseket tároljuk, ha éppen nincs rájuk szükség. Az LHDC kódolás sokban növeli a vezeték nélküli kapkcsotoson keresztül érkező hangminőséget, a masina pedig mindössze egy óra leforgása alatt ismét visszanyeri töltöttségét, ha lemerült. Abszolút prémium ajánlat, ami most mindössze 25 253 forintnak megfelelő összegért cserébe a tiétek lehet, ám ha használjátok a GBMITWAIR2  kódot, valamelyest le lehet faragni a vételárból.

Ha netán nem jönne be a Xiaomi Air 2, akkor még mindig be lehet ruházni a Redmi AirDots-ra, ami ugyanúgy a kínai gyártó terméke, ám ezúttal az alájuk tartozó brand jóvoltából. A készülék csupán 6470 forintos áron rendelhető, sőt a GBREDMI189 kóddal még ebből is le lehet valamennyire csípni, ha nem igazán lapul sok pénz a tárcádban, kiváló választás lehet ez a modell is. Írtunk már róla korábban, érdemes elolvasni ezt a rövid ismertetőt

Végül de nem utolsósorban, íme a Xiaomi Mi Band 4 okoskarkötő nemzetközi változata, melyet most csupán 10 469 forintos áron lehet megvenni, sőt, ha használjátok a GBBAND4MI kupont, még ebből az összegből is lejjebb lehet faragni.  Hogy miért jó ez a termék? Korábban már értekeztünk róla, tanulságos lehet elolvasni ezt a pár sort!

Forrás: GearBest

Szólj hozzá