Az elődjénél olcsóbban érkezhet a Samsung Galaxy S21 FE

A mobiltelefonok ára manapság már elérheti a 4-500 ezer forintot is, így nem véletlen hogy hatalmas igény van azokra a készülékre, amelyek ennek az összegnek a feléért elérhetőek, ám a csúcshardvernek köszönhetően nem igazán kell megalkudni velük. Ezért lett hatalmas siker a Galaxy S20 FE is, és szerencsére már az utódjára sem kell majd sokat várni.

Több infó is felbukkant a Samsung Galaxy S21 FE-vel kapcsolatban, ráadásul egy források már az árát is tudni vélik. A dél-koreai Herald Corp. szerint 700.000 és 800.000 dél-koreai won lesz az ára, amely kb. 180, illetve 205 ezer forintnak felel meg kiépítéstől függően. Ez előd egyébként közel 900.000 wonba (230.000 Ft) került a megjelenéskor, ez pedig mindenképpen bizakodásra adhat okot.

A mobil tehát várhatóan 10-15%-kal olcsóbban érkezik majd, ám ez nem is annyira meglepő, hiszen a Galaxy S21 széria tagjai is némileg olcsóbb kerültek forgalomba, a Galaxy S20 mobiloknál. Ez be is jött a Samsungnak, és bár nem csak emiatt, de az utóbbi évek legjobb eredményeit produkálják a Galaxy S szériákat figyelembe véve. Az előd sikereit, és az árcsökkenést figyelembe véve, a Galaxy S21 FE is sikerre van ítélve.

A specifikációk már nagyjából ismert, így biztosra vehető a 6,4 colos 120 Hz-es kijelző, a 6/8 GB-os memóriakiszerelés, a 128/256 GB-os háttértár, az 5G támogatás és a 4.500 mAh-s akkumulátor is. Ezen felül a SoC még ami kérdéses, hiszen elképzelhető, hogy ez a modell is régiónként eltérő chippel kerül majd forgalomba, ám sokan reménykednek abban, hogy hátha végre a Snapdragonnal szerelt verzió érkezik kishazánkba. A Galaxy S21 FE várhatóan augusztusban mutatkozik majd be a Galxay Z Fold 3 és a Z Flip 3 társaságában, így a következő hetekben minden apró részletre fény derülhet majd.

Forrás: PhoneArena

Szólj hozzá