Bemutató videón a Samsung Galaxy S8

A Samsung Galaxy S8-at tegnap mutatták be New Yorkban. Jelenleg kimondhatjuk, hogy az új csúcsmobil páros világszenzáció. Tegnapi cikkünkben sajtófotókon láthattátok a készülékeket, most azonban készült róluk egy bemutató videó is.

MKBHD, az egyik legnépszerűbb techvideós töltötte fel a bemutatót, amiben rendkívül jól összeszedett mindent, amit az új Galaxy S8-ról és S8+-ról tudni érdemes. Még ennél is fontosabb az, hogy láthatjuk működés közben is őket. Íme a videó:

Amint az el is hangzik, a Samsung idén leginkább a dizájnbeli újításra fektetett nagy hangsúlyt. Ez meg is látszik, és látszólag elérték a céljukat, hiszen az emberek nagy hányadának tetszik az új kinézet. Rendkívül forradalmi még az új Infinity Display is a maga 18,5:9-es képarányával és QHD+ felbontásával. Azonban több dologban is elmaradt a nagy tempójú fejlődés. Sokan zokon vették például, hogy fotózás terén nem sok újdonságot láthatunk. Tény, hogy az idei év egyik legnagyobb volumenű csúcskészülékéről beszélhetünk, de az is tagadhatatlan, hogy ennek ára van, ráadásul nem is alacsony.

Forrás: MKBHD

Szólj hozzá