Benchmark teszten a Samsung Galaxy S8+

Mint azt megírtuk nektek, a Samsung Galaxy S8+-nak már kiszivárgott egyszer a benchmark tesztje, azonban az a Snapdragon 835-ös processzorral szerelt prototípus volt. Most azonban a (vélhetőleg majd Európában is elérhető) Exynos 8895-ös lapkakészletű modell került pontozásra!

Az alkalmazás nem más volt, mint a mostanában méltán híres GeekBench, mely már több csúcskészüléket is idő előtt lebuktatott hardver szempontjából. Az új modell SM-G955F kódéven bukkant fel, és igencsak robosztus eredményekkel büszkélkedhet.

A táblázatból is kiderül, hogy a Galaxy S8 és S8+ 4GB memóriával, és nyolcmagos processzorral rendelkezik majd, illetve az is, hogy az Exynos 8895-tel szerelt változat egy kicsit erősebb lesz a Snapdragon 835-ösnél.

Nem csak hogy jobb a másik variánsnál, de a maga 6375 pontjával az egész mezőnyt lealázza a többmagos teszten. Ez igazán biztató az új üdvözkére nézve.

Az egymagos mérésnél is azt láthatjuk, hogy az Exynos 8895-el szerelt változat ha csak kicsivel is, de erősebb a Snapdragon 835-tel érkezőnél. Az első helyet azonban – már megszokott módon – magasan az iPhone 7 Plus vezeti. Ezeket látva elég valószínű, hogy a Galaxy S8 hatalas teljesítménnyel, és igen gördülékeny felülettel rendelkezik majd, de ne felejtsük el, hogy ezek csak a nyers adatok, avagy ez csak egy szelete a tortának.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá